In fiecare an, la 3 decembrie este marcata Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati. Data a fost stabilita ȋn 1992, de Adunarea Generala a ONU, pentru a motiva populatia sa ȋnteleaga efectele dizabilitatilor şi pentru a combate discrimiarea. ONU doreşte ca intreaga lume sa devina mai responsabila ȋn ceea ce priveste integrarea persoanelor cu dizabilitati.
Pentru a marca aceasta zi, Asociatia S.O.S. Autism Bihor , are placerea de a va invita la ,,Ziua Portilor Deschise”in data de 3 Decembrie 2014 , incepand cu ora 10 pana la ora 17 .
Cu aceasta ocazie vizitatorii si presa vor putea admira lucrarile copiilor si tinerilor nostri , intr-o expozitie si vor putea achizitiona , in schimbul unei donatii ,obiectele dorite . Aceste obiecte de decor sunt confectionate din materiale reciclabile , ghips, carton, sticla , realizate indeosebi prin tehnica decoupage-ului. Ele au fost confectionate de copiii si tinerii nostrii in cadrul orelor de terapie ocupationala , alaturi de voluntari . In aceasta zi tinerii nostrii de peste 18 ani , inclusi in proiectul ,,Scoala de Dimineata”, vor fi la program deci veti putea vedea cum se confectioneaza aceste obiecte. Copiii care frecventeaza cursuri scolare , au terapie dupamasa si sunt inclusi in proiectul ,,Atelierul de (re)creatie”. Ei lucreaza alaturi de elevi voluntari de la Liceul ,,Aurel Lazar”.
De asemenea la finisarea obiectelor au participat si mamele din asociatie care participa la programul ,,Atelierul Mamicilor”
Din banii stransi la acest eveniment se vor asigura in continuare, materiale de lucru pentru orele de terapie ocupationala ale copiilor si tinerilor nostrii .
Va asteptam cu drag !
_________________________
Simona Zlibut – vicepresedinte
www.autismbihor.ro
tel: 0742529453

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam