YouthBank Oradea desfăşoară o campanie inedită de fundraising la Bookafe Oradea care constă în vânzarea şi promovarea unor produse special realizate pentru YouthBank Oradea: Cappuccino YouthBank şi Cupcake YouthBank. Suma de 2 lei din fiecare produs este direcţionată către YouthBank Oradea. Campania se desfăşoară până pe 28 Februarie iar banii strânşi în urma acestui eveniment vor fi intra într-un fond din care se vor finanţa proiecte ale liceenilor orădeni.

Cupcake YouthBank – 6 lei

Cappuccino YouthBank – 8 lei

Bookafe este o cafenea aparte, care susține comunitatea bihoreană prin numeroase proiecte umanitare cât și prin deschiderea la diverse colaborări și parteneriate care aduc un plus de valoare orașului nostru. Conceptul Bookafe a pornit în 2009 din Brazilia iar de atunci și până în prezent s-au deschis peste 300 de cafenele în America de Sud, USA, Asia și Europa. Ideea este de a crea un spațiu în care să poți hrăni și sufletul, nu doar trupul.
Website : http://www.bookafe.ro
Orar : Luni – Vineri 10 – 22 , Sâmbătă 16 – 22
Adresă : Str. Nicolae Jiga (fosta Castanilor) nr. 25

În perioada Decembrie 2014 – Februarie 2015, YouthBank Oradea desfăşoară o serie de evenimente care au ca scop strângerea de fonduri în vederea finanţării proiectelor iniţiate de liceenii bihoreni pentru comunitatea locală, cât şi susţinerea activităţilor programului.
Vă invităm să fiţi alături de echipa YB Oradea pentru o educaţie mai bună a tinerilor şi pentru o comunitate locală frumos dezvoltată!

Programul este implementat în Oradea şi parţial în Salonta (etapa de acordare de finanţări) de către Fundaţia Comunitară Oradea, iar la nivel naţional este coordonat de către Asociaţia pentru Relaţii Comunitare. Activităţile YouthBank România sunt incluse în „YouthBank Academy: Soluţii durabile pentru implicarea tinerilor în viaţa comunităţii” – proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România cu suma de 75.000 de euro.

YouthBank este un program de dezvoltare personală pentru liceeni, în care aceştia constituie, promovează şi administrează un fond special destinat unor proiecte pentru comunitatea locală, implementate de către alţi liceeni. Astfel, tinerii au acces la un cadru propice dezvoltării personale, dobândind abilităţi şi cunoştinţe de leadership, comunicare, negociere, management de proiecte şi management financiar. Programul YouthBank porneşte de la premisa că tinerii reprezintă o resursă esenţială pentru comunităţile locale şi încurajează iniţiativa civică, responsabilitatea şi asumarea de către tineri a rolului de lideri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam