La Teatrul Regina Maria încep Zilele Iubirii. Odată cu luna februarie vin și sărbătorile care celebrează dragostea: Valentine’s Day, Dragobetele, iar apoi, în luna martie, Mărțisorul și 8 Martie. De aceea, Teatrul Regina Maria le-a pregătit romanticilor spectacole speciale a căror temă centrală este iubirea.
În data de 6 februarie, pe scena Sălii Mari a teatrului se va juca piesa A douăsprezecea noapte, de William Shakespeare, în regia artistică a lui Alexandru Mâzgăreanu.
În 11 februarie, tot la Sala Mare, este programat spectacolul Îndrăgostiții din Ancona, de Vajda Katalin, în regia lui Andrei Mihalache.
În 14 februarie, de Ziua Îndragostiților, la Sala Arcadia se va juca spectacolul Prah, de Spiro Gyorgy, regia aparținându-i lui Petre Panait.
Iar pentru Dragobete, Radu Vaida, amfitrionul spectacolului Dialoguri interioare, vă propune o ediție specială. În 23 februarie îi va avea ca invitați pe magicienii Eduard și Bianca, cei care de această dată vor povesti despre iubirea lor magică. Întâlnirea va avea loc la Sala Arcadia.
Toate spectacolele sunt programate seara, de la ora 19.00.
Biletele s-au pus în vânzare la agenţia teatrului, deschisă de luni până vineri între orele 10.00-19.00, iar sâmbătă şi duminică între orele 10.00- 13.00, cât şi online, pe site-ul www.biletmaster.ro. Acestea pot fi procurate şi cu o oră înaintea începerii spectacolului. Prețurile sunt următoarele:
A douăsprezecea noapte:
Balcon- 15 lei
Sală- 20 lei
Loji laterale- 25 lei
Loji centrale- 30 lei

Indrăgostiții din Ancona
Balcon- 15 lei
Sală- 20 lei
Loji laterale- 25 lei
Loji centrale- 30 lei

Prah
Preț unic- 15 lei

Dialoguri interioare
Preț unic- 10 lei

Vă aşteptăm la teatru şi vă dorim o lună plină de iubire!

Oradea, 4 februarie 2015
*******************************************************************************
Mirona Olteanu- responsabil PR Teatrul Regina Maria
email: presa@teatrulreginamaria.ro
website: www. teatrulreginamaria.ro
Telefon: +0372 941062/ + 40 259 436592
Fax: +40 259 417864

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam