YouthBank Oradea şi Trupa de Teatru Flora vă invită cu drag la Comedia “Textul, înainte de toate” de Doru Moţoc şi la un atelier de teatru cu Otilia Bejan. Evenimentul se va desfăşura Duminică, 18 ianuarie 2015, de la ora 18:00, în Window Pub. Banii strânşi în urma desfăşurării acestui eveniment vor fi direcţionaţi către YouthBank Oradea, un program de educaţie nonformală pentru liceeni.

Regia: Otilia Bejan
Actori: Adi Flora, Alexandra Paina, Bianca Segărceanu, Daniel Teszler, Răzvan Lipovan.
Intrare: 10 lei

O comedie savuroasă despre lumea “fascinantă” a teatrului, în care un tânăr regizor ambiţios, Gelu, montează într-un teatru de provincie, o piesă cu tematică contemporană, cu titlul… dar haideţi să ne lăsăm surprinși la faţa locului de ceea ce va urma să se petreacă dincolo de cortina iluzorie a unui teatru de cafenea.

Brăţări intrare: 0743.899.901
Rezervări Window Pub: 0753.064.084

În perioada Decembrie 2014 – Februarie 2015, YouthBank Oradea desfăşoară o serie de evenimente care au ca scop strângerea de fonduri în vederea finanţării proiectelor iniţiate de liceenii bihoreni pentru comunitatea locală, cât şi susţinerea activităţilor programului.
Vă invităm să fiţi alături de echipa YB Oradea pentru o educaţie mai bună a tinerilor şi pentru o comunitate locală frumos dezvoltată!

Programul este implementat în Oradea şi parţial în Salonta (etapa de acordare de finanţări) de către Fundaţia Comunitară Oradea, iar la nivel naţional este coordonat de către Asociaţia pentru Relaţii Comunitare. Activităţile YouthBank România sunt incluse în „YouthBank Academy: Soluţii durabile pentru implicarea tinerilor în viaţa comunităţii” – proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România cu suma de 75.000 de euro.

YouthBank este un program de dezvoltare personală pentru liceeni, în care aceştia constituie, promovează şi administrează un fond special destinat unor proiecte pentru comunitatea locală, implementate de către alţi liceeni. Astfel, tinerii au acces la un cadru propice dezvoltării personale, dobândind abilităţi şi cunoştinţe de leadership, comunicare, negociere, management de proiecte şi management financiar. Programul YouthBank porneşte de la premisa că tinerii reprezintă o resursă esenţială pentru comunităţile locale şi încurajează iniţiativa civică, responsabilitatea şi asumarea de către tineri a rolului de lideri.

Pentru a afla ce surprize vă mai pregăteşte YB Oradea, staţi cu ochii pe:
Website: oradea.youthbank.ro
FB: https://www.facebook.com/YouthBank.Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam