YouthBank Oradea vă invită cu drag la Târgul de Crăciun, care se va desfăşura în perioada 17 – 24 Decembrie, între orele 15:00 – 20:00, în incinta Crişul Shopping Center, etajul I. Banii strânşi în urma desfăşurării acestui eveniment vor fi direcţionaţi către YouthBank Oradea, un program de educaţie nonformală pentru liceeni.

Târgul de Crăciun este al doilea eveniment de fundraising organizat de echipa YouthBank Oradea 2014 – 2015. La târgul YouthBank vă veţi bucura de: poze la minut cu Moş Crăciun şi Crăciuniţe, împachetat cadouri pentru cei dragi, scrisori către Moş Crăciun pentru prichindei, prăjiturele delicioase şi obiecte specifice Crăciunului cu donaţie.

În perioada Decembrie 2014 – Februarie 2015, YouthBank Oradea va desfăşura o serie de evenimente care au ca scop strângerea de fonduri în vederea finanţării proiectelor iniţiate de liceenii bihoreni pentru comunitatea locală, cât şi susţinerea activităţilor programului.
Vă invităm să fiţi alături de echipa YB Oradea pentru o educaţie mai bună a tinerilor şi pentru o comunitate locală frumos dezvoltată!

Programul este implementat în Oradea şi parţial în Salonta (etapa de acordare de finanţări) de către Fundaţia Comunitară Oradea, iar la nivel naţional este coordonat de către Asociaţia pentru Relaţii Comunitare. Activităţile YouthBank România sunt incluse în „YouthBank Academy: Soluţii durabile pentru implicarea tinerilor în viaţa comunităţii” – proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România cu suma de 75.000 de euro.

YouthBank este un program de dezvoltare personală pentru liceeni, în care aceştia constituie, promovează şi administrează un fond special destinat unor proiecte pentru comunitatea locală, implementate de către alţi liceeni. Astfel, tinerii au acces la un cadru propice dezvoltării personale, dobândind abilităţi şi cunoştinţe de leadership, comunicare, negociere, management de proiecte şi management financiar. Programul YouthBank porneşte de la premisa că tinerii reprezintă o resursă esenţială pentru comunităţile locale şi încurajează iniţiativa civică, responsabilitatea şi asumarea de către tineri a rolului de lideri.

Pentru a afla ce surprize vă mai pregăteşte YB Oradea, staţi cu ochii pe:
Website: oradea.youthbank.ro
FB: https://www.facebook.com/YouthBank.Oradea
Pentru mai multe informaţii despre program contactaţi:
Iulia Dudaş
Coordonator YouthBank Oradea
Fundaţia Comunitară Oradea
E-mail: oradea@youthbank.ro
Tel: 0743.899.901
***

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam