In perioada 26-27 mai 2015, in campusul Universitatii din Oradea, se desfasoara cea de-a doua editie a FESTIVALULUI ARTELOR STUDENTESTI ”VIVAT ACADEMIA”.

Studenti si absolventi, impreuna cu elevii absolventilor interpreteaza in aer liber un maraton de muzica, poezie si arta vizuala.

Va invitam marti, 26 mai 2015, incepand cu ora 17, in fata bibliotecii la spectacolul in aer liber in care studentii mai multor facultati isi vor etala talentele muzicale si vizuale intr-un maraton de muzica usoara, jazz, gospel si muzica populara presarat cu parada modei si expozitie de arta digitala. Miercuri, 27 mai 2015, incepand cu ora 17, in fata lacului artificial va avea loc spectacolul de cor, muzica de camera si instrumentala, ansamblu de brass, orchestra de suflatori, recital dearii si lieduri, spectacol de opera, teatru, maraton de poezie ritmat de videoart. (PROGRAM)

Directorul stud-art-event-ului, rector, Prof.univ. Dr. Constantin Bungau, si coordonatorul proiectului, Prof.univ. Dr. Simona Trip (prorector) creaza un spatiu generos pentru culoare si sunet care intregeste si implineste saptamana stiintifica universitara oradeana.
Coordonatorii domeniilor: Prof.univ. Dr. Agneta Marcu (muzica decamera), Conf.univ. Dr. Oana Lianu (folclor), Conf.univ. Dr. Florina MarisHinsu (canto clasic si coral), Conf.univ. Dr. Carmen Vasile (opera), Lect.univ.Dr. Corina Andor (arte vizuale), Asist.univ. drd. Florin Maris Hinsu (muzicausoara), Asist.univ. Catalin Scurt (poezie), Prep.univ. Dr. Andrada Ciupeiu (muzica instrumentala) vin cu forte reinnoite in intâmpinarea spectacolului.

Va asteptam,

Olimpia Popoviciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam