Se apropie un nou sfârşit de săptămână dedicat copiilor, la ERA Park. Sâmbătă, 9 aprilie, începând cu ora 11, micuţii sunt invitaţi în sala de evenimente a centrului comercial, unde actorii Trupei Arcadia a Teatrului Regina Maria vor oferi o nouă reprezentaţie a spectacolului „Scufiţa Roşie”. Este vorba despre o adaptare modernă a uneia dintre cele mai cunoscute poveşti ale lumii, după Charles Perrault şi Fraţii Grimm.
În aceeaşi zi, între orele 17 şi 19, prichindeii sunt aşteptaţi sub cupolă, la un nou atelier BombonERA şi Prietenii, „Înfloresc grădinile”, în cadrul căruia vor învăţa mai multe despre primăvară şi vor fi îndemnaţi să îşi pună creativitatea la încercare, pentru a improviza, din materiale neconvenţionale, un obiect în concordanţă cu cel mai frumos anotimp.
Duminică, de la ora 11, roboţelul „Wall-E” îi va atrage pe cei mici în lupta pentru salvarea Pământului. Filmul se va desfăşura în sala de evenimente a ERA Park şi va fi dublat în limba română.
Ca de obicei, intrarea la toate aceste evenimente este gratuită pentru toată lumea, aşa că vă aşteptăm cu drag!

Mai multe informaţii despre evenimentele centrului comercial se pot obţine accesând site-ul era-oradea.ro dar şi pagina de Facebook ERA Park Oradea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam