Echipa de copii a grupei de 2004 de la Centrul de Copii și Juniori al clubului FC Bihor, echipă antrenată de Marius Suciu, a câștigat turneul internațional desfășurat în perioada 12-13 septembrie șa Arad și dotat cu Cupa Elite.
Competiția a reunit la start opt echipe de elită din Serbia și din țară, din Argeș, Timiș, Arad și Bihor.
Forrmația FC Bihor s-a situat pe primul loc al turneului, după ce a obținut cinci victorii din cinci posibile.
În faza grupelor, FC Bihor a întrecut echipa din Sântana cu 5-0, apoi a învins LPS Arad cu scorul de 5-1, iar în ultimul joc a învins și LPS Banatul Timișoara, cu 1-0.
În semifinale, tinerii jucători orădeni ai clubului FC Bihor au întâlnit echipa Poli Timișoara, de care au trecut cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat de H. Lazăr.
În fine, în ultimul act, în finala turneului, „roș-albaștrii” au dat de campioana națională din acest an, Atletico Arad, pe care au învins-o însă cu scorul de 2-1. Golurile orădenilor în acest joc au fost marcate de P. Gânțe și A. Știube.
,,Am hotărât să participam la acest turneu dotat cu Cupa Elite pentru a evalua nivelul grupei la care ne aflăm în acest moment, în compania unor echipe puternice. În primul rând, aș dori să felicit acești copii minunați care au reușit o performanță incredibilă, izbutind prin ambiție, determinare, curaj și sacrificiu să câștige acest turneu împotriva unor echipe puternice, precum LPS Banatul, Poli Timișoara și nu în ultimul rând, împotriva campioanei naționale la această categorie de vârstă, care este Atletico Arad. Doresc să le mulțumesc și părinților pentru sprijinul financiar pentru că fără ei participarea la acest turneu nu ar fi fost posibilă”, a declarat antrenorul Marius Suciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam