Miercuri, 27 aprilie 2016, în sala festivă ,,Traian Moşoiu”, Primăria municipiului Oradea, prin Compartimentul de Stare Civilă, în baza HCL nr.68/2008, a organizat a doua festivitate de premiere din anul 2016 a familiilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă şi care au domiciliul în municipiul Oradea.
Cu această ocazie au fost invitate 40 familii, care şi-au sărbătorit „Nunta de Aur”. Viceprimarul Mircea Mălan i-a felicitat pe toţi cei prezenţi prin acordarea unei diplome de fidelitate, însoţită de un premiu în bani în cuantum de 500 lei.
„Atunci când se întâmplă să oficiez căsătorii, le spun tinerilor că îmi doresc să îi văd că vor veni la Primărie şi peste 50 de ani pentru a sărbători Nunta de Aur. Pentru mine aceste momente sunt de fiecare dată emoţionante şi mă bucur să pot participa la ele. Vă transmit toată consideraţia noastră şi mulţumirile pentru exemplul pe care ni-l oferiţi. Pentru că se apropie Sărbătorile Pascale, vă doresc în numele meu, al primarului Ilie Bolojan şi al Primăriei Oradea: Sărbători fericite, însoţite de multă sănătate şi să ne bucurăm împreună mulţi ani de aici înainte de frumuseţea acestui oraş”, a spus viceprimarul Mircea Mălan.
Reamintim cetăţenilor municipiului Oradea că, în conformitate cu HCL nr.867/2005, se acordă un premiu în bani în valoare de 1.000 lei persoanelor care au împlinit venerabila vârstă de 100 de ani şi au domiciliul în municipiul Oradea.
Compartimenul de Stare Civilă primeşte în continuare cereri, la camera 14 parter, în clădirea primăriei. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0259/408825.

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam