VEG FEST
Saptamana Vegetarienilor din Romania
6-12 iunie 2016

VEG FEST – Săptămâna Vegetarienilor din România marcheză în perioada 6-12 iunie cea de-a doua ediție. Organizată de Asociația Vegetarienilor din România în parteneriat cu Teodora Czentye, raw vegan Chef, VEG FEST 2016 se remarcă prin numărul mare de acțiuni organizate în București și în țară, acțiuni care susțin stilul de viață sănătos și alimentația corectă.

Toate persoanele care doresc să își îmbunătățească stilul de viață și să devină mai sănătoși, vor avea la dispoziție o săptămână plină de evenimente interesante: de la ateliere de gătit, prezentări de produse, conferințe, workshop-uri, expoziții și multe altele, toate sub un singur nume – VEG FEST 2016.
Scopul VEG FEST este promovarea unui stil de viață cât mai sănătos, pozitiv și prietenos cu mediul înconjurător.
În marile orașe din țară, numeroși specialiști din domeniile: nutriție, sănătate, ecologie, sport sau frumusețe vor susține în fiecare zi activități extrem de utile oricărei persoane interesate să trăiască cât mai mult și cât mai bine. Evenimentele vor avea loc în mai multe locații – restaurante vegetariene, magazine specializate, mici producători sau diferite spații informale, iar accesul este gratuit tuturor doritorilor.
Capul de afiș îl reprezintă conferința “Cum sa topesti kilogramele in plus”, susținută de Florentina Gionea, din Bucuresti, pe 7 iunie la BooKafe,str N.Jiga 25. ,Ea este autoarea Kit-ului „Cum sa slabesti fara nutritionist!”, ce cuprinde Jurnalul personal de Detoxifiere si audiobook-ul 24 de trucuri prin care sa topesti kilogramele in plus. Este fondatoarea mai multor programe educationale de sanatate si a platformelor www.iubimsigatim.ro sihttp://www.wellnesstricks.ro/ .11 si 12 iunie 2016 se va transforma în raiul sănătății și stării de bine. Activități sportive, degustări de produse vegane, workshop-uri pentru copii dar și pentru adulți, conferințe cu speakeri renumiți se vor reuni pe parcursul celor două zile pentru a oferi experiențe pe care nici o persoana nu ar trebui să le rateze.
Agenda completă VEG FEST 2016, dar și mai multe informații vor fi publicate pe www.veg-fest.ro și pe pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/vegfestoradea/?fref=ts
Vrei sa te alaturi VEG FEST 2016?
Scrie-ne pe adresa: vegfestoradea@gmail.com sau teodoraczentye@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam