Dupa primul tur de scrutin privind alegerea membrilor in Senatul Universitatii din Oradea, care a avut loc miercuri, 27 ianuarie 2016, va precizam urmatoarele:
La alegerile pentru cadrele didactice si cercetatorii titulari din universitate ca membri in Senatul UO au participat la vot 718 electori din 937 de persoane cu drept de vot (pentru realizarea cvorumului era necesara prezenta la vot a 468 plus 1 electori). Atasat va transmitem lista cu rezultatele alegerilor academice pentru functia de membru categoria cadre didactice si cercetatori in Senatul universitar, cu mentiunea ca aceasta urmeaza sa fie validata in Senat.
Pentru alegerile reprezentantilor studentilor in Senat, nu s-a intrunit cvorumul, prin urmare va avea loc un al doilea tur de scrutin luni, 1 februarie 2016, fara a fi necesara prezenta la vot a majoritatii electorilor cu drept de vot. Alegerile vor avea loc la Biblioteca Universitatii din Oradea din campusul central, intre orele 10-17. Din cei 13600 de studenti ai UO, si-au exercitat dreptul de vot aproximativ 300 de studenti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam