Prezentare-curs: Despre aventura și sensul vieții
Sâmbăta, 21.03, ora 11:00 – 13:00
Loc de desfășurare: Sediul Asociației Culturale Noua Acropolă – Piața Unirii, nr. 5, ap. 10 (interfon 7) lângă fosta Bibliotecă Județeană și banca PiraeusBank

Ne dorim să trăim intens și cu sens propria viață, să nu ratăm oportunitățile ivite în cale, să facem alegem corecte, să fim fericiți și să îi facem și pe ceilalți fericiți! Uneori, reușim să îdeplinim aceste obiective, dar alteori facem greșeli, urmărim obiective înșelătoare, suferim și suntem dezorientați. Ce criterii putem alege pentru a preveni ultima situație și pentru a putea înțelege care este sensul autentic al vieții noastre? Cum putem investiga potențialul care se află în noi, cum putem descoperi ce avem de oferit și cine suntem?

Răspunsul îl putem căuta pornind de la explicațiile filosofilor. Sâmbăta aceasta vor fi prezentate câteva idei despre Legile care guvernează viața din perspectiva milenarei Bagavad-Gita și ideile lui Cicero, Platon și Buddha despre sensul istoriei și corelația acesteia cu viața fiecărui individ.

Prezentările fac parte din cadrul Ciclului introductiv de studiu comparat al filosofiilor occidentale și orientale. Acesta prezintă un model de abordare practică a valorilor culturale universal valabile.
Intrarea este liberă!

Mai multe informații la telefon 0755 292 542.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam