Mult a fost, puțin a mai rămas din postul Sfintelor Sărbători Pascale, perioadă în care nu se oficiază, cu precădere religios, cununii.
Totuși, în acest răstimp, viitorii miri urmează cursuri de dans, miresele își fac probele de coafură și machiaj, dar și participă la degustarea felurilor de mâncare alese pentru ziua cea mare.
La Silver Hotel, momentul savuros a avut loc chiar sâmbata aceasta, 09 aprilie, de la ora 17:00. Mirii au servit gustări reci și preparate cu specific internațional.
Însă degustarea nu a fost totul. Pentru ca evenimentul să fie perfect, Silver Hotel le-a făcut o surpriză invitaților și le-a oferit o sesiune de consiliere în machiaj, coafură, nutriție, fitness și vestimentație.
A fost o după amiază interactivă în care trainerii au consiliat mirii și miresele, ce să facă și cum să facă, pentru ca în ziua nunții să strălucească.
Ramona Tomuța, consilier în nutriție, a tras cortina discuțiilor explicându-le tinerilor care sunt principiile de bază care te ajută să atingi și să îți menții greutatea ideală, să ai un stil de viață echilibrat, o piele radiantă, digestie ușoară și mai puține probleme de sănătate.
A fost o muncă în echipă la care s-a alăturat și Maris Pușcov, maestru coregraf, și Costică Marian, antrenor de fitness și sportiv de performanță. Invitații le-au vorbit, atât doamnelor cât și domnilor, despre cât de important este să te pregătești din timp, deoarece ziua cea mare presupune și un efort prelungit, nu doar emoții, iar proaspeții soți trebuie să facă față, dar și cât de important este dansul mirilor, cel care dă tonul și energia întregii seri.
Mergând pe linia înfrumusețării trupului, Răzvan Achim, designer vestimentar, și Denisa Deac, consilier vestimentar, au preluat ștafeta și le-au oferit celor aflați în preajma căsătoriei sfaturi despre ce să îmbraci într-o astfel de zi, ce să eviți și cum poți ascunde eventualele kilograme în plus.
Binențeles, o nuntă perfectă implică o coafură impecabilă și un machiaj care să scoată în evidență frumusețea naturală a miresei.
Horia Marchiș, hairstylist la Centrul de înfrumusețare „Royal”, colaborator al renumitului brand hollywoodian „J Beverly Hills”, a fost cel care s-a jucat suav, prin vorbe, cu șuvițele frumoaselor invitate, oferindu-le cele mai bune sfaturi despre coafura perfectă a unei mirese, cum ea trebuie ajustată în funcție de rochie, machiaj și trăsături.
Alina Gorcea, trainer și reprezentant al Școlii „ Atelier Paris” Oradea, make up artist la Centrul de înfrumusețare „Royal”, cu multă măiestrie și magie, le-a pudrat viitoarelor doamne tendințele generale în machiaj, culorile care se poartă anul acesta, și cum un machiaj trebuie să reprezinte mireasa, nu să o schimbe sau să o transforme într-o altă persoană.
O după amiază delicioasă, la propriu, și frumoasă prin interacțiunea și prietenia care s-a legat între miri Silver Hotel și trainerii orădeni. Totul pentru ca ziua nunții să fie perfectă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam