În data de sâmbătă, 12 august, se desfăsoară la King’s Land Country Club, UAMT Golf Cup 2017 cel mai important concurs de golf al lunii august din România. Așa cum îi spune și numele, UAMT Oradea este organizatorul acestui eveniment, o societate locală cu capital integral privat, având o experiență de peste 50 ani în domeniul fabricării de componente auto.

 

Program UAMT GOLF CUP
08:00 – încălzire
08:45 – ședință tehnică
09:00 – începerea concursului
15:00 – premierea căștigătorilor

 

Categorii de joc
Domni 0 – 18 stroke play net
Domni 18.1 – 36 stableford
Doamne 0 – 36 stableford

 

Premii Speciale
Nearest to the pin – ladies
Nearest to the pin – gentlemen

 

Premii UAMT GOLF CUP

Valoarea totală a premiilor depășește suma de 7000 lei și constă în produse BMW GOLFSPORT, cele mai semnificative fiind acordate pentru locurile 1 din cadrul fiecărei categorii și anume cel mai nou model de BMW GOLF CART BAG.

Parteneri și Sponsori

UAMT Oradea
BMW Grup West Premium Oradea
ReWine.ro
MyDeck
King’s Land Country Club

Intrarea vizitatorilor este liberă pe tot parcursul evenimentului. Vă adresăm așadar invitația de a fi prezenți la un eveniment inedit care vă oferă ocazia de a observa live modul de desfășurare al unui concurs de golf veritabil și de a intra în atmosfera specifică unui sport al etichetei și eleganței.

 

Călin Păcurar – www.golfinromania.com

Coordonator eveniment

 

Istoria jocului de golf in România este strâns legată de Familia Regală, prima lovitură de golf in România îi aparține Regelui Ferdinand I aceasta fiind executată în 1929, cu ocazia inaugurării Country Club, cunoscut azi drept Clubul Diplomatic. Prima femeie care a jucat golf in România a fost Regina Maria. Primul jucător profesionist de golf in România a fost Paul Tomiță, participant la 6 campionate mondiale, performanță unică pentru acest sport în țara noastră. În prezent România are 8 terenuri de golf, Clubul Diplomaților, Club Tite Golf Resort, Kings Land Country Club, Lac de Verde Golf Club, Selas Golf & Polo Club, Sun Garden Golf & Spa Resort, Transilvania Golf Club și Golf Club Paul Tomiță-singurul teren cu 18 cupe. Alte două terenuri de golf sunt în dezvoltare unul lângă Sibiu și altul la Alba Iulia, astfel Transilvania ar putea deveni o regiune foarte vizitată de către pasionații de golf din Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam