Cu deosebit respect va facem cunoscut evenimentul nostru artistic care va avea loc la Teatrul Regina Maria din Oradea in data de 28 Aprilie 2015 la ora 19.
Este vorba de punerea in scena a operei Trubadurul de Giuseppe Verdi, avand in distributie artisti romani si straini deopotriva, regasindu-se in rolurile principale multi dintre solistii care au interpretat Aida in cadrul FITO 2014.
Dirijorul spectacolului este Salvatore Cicero din Elvetia, iar regia artistica ii apartine lui Horia Ballint.
Spectacolul de opera va fi dedicat episcopului catolic Virgil Bercea. Solistii italieni si cei romani din distributia spectacolului, alaturi de membri corului si orchestrei, au hotarat in semn de recunostinta si apreciere sa-i dedice acest eveniment inaltului prelat. Sunt asadar peste 100 de artisti implicati in realizarea acestui mare titlu de opera, care apreciaza implicarea prelatului in toate actiunile cultural-artistice, multe din ele fiind posibile datorita sprijinului moral si material cu care vine in intampinarea lor!
Se vor alatura artistilor in acest demers, directorul muzical al Festivalului Stagione D’opera Italiana – Alfio Grasso, presedintele Asociatiei Opera Vox – Ioan Vrasmas, directori de organizatii si institutii publice de cultura la nivel national, reprezentanti ai lumii academice clujene si oradene.

Va dorim o primavara frumoasa,

Asociatia Culturala Opera Vox
Rimini, Italy&Cluj-Napoca, Romania
Ioan Vrasmas, president
email:operavox@yahoo.com
tel +40756266080

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam