Aducem la cunoştinţa opiniei publice că începând cu data de 28 octombrie 2014 există posibilitatea consultării de către părţile din dosar sau reprezentanţii lor a documentelor generate de instanţele de judecată aflate în raza de competenţă a Tribunalului Bihor.
În acest sens a fost preluată o aplicaţie dezvoltată de Curtea de Apel Cluj –Napoca, fiind creată pentru instanţele din judeţul Bihor adresa de internet www.curteadeapeloradea.ro În cuprinsul citaţiei emise părţii din dosar la secţiunea Note va apărea menţiunea „Pentru a vizualiza unele documente din dosar, accesaţi www.curteadeapeloradea.ro secţiunea Dosare şi folosiţi parola: xxxxx. Aveţi obligaţia de a nu divulga parola altor persoane”.
În baza acestei parole prin intermediul internetului va putea fi vizualizat cuprinsul oricărui act de procedură întocmit de personalul instanţei ( încheiere de şedinţă, adresă, hotărâre judecătorească etc. ).
Punerea în funcţiune a acestei aplicaţii va duce în timp pe măsură ce vor fi generate acte de procedură în cadrul dosarelor existente pe rolul instanţei la facilitarea accesului justiţiabililor la înscrisurile amintite prin evitarea deplasărilor la arhiva instanţei.
PURTĂTOR DE CUVÂNT,
jud. Cristian MONENCI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam