Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Nădlac şi P.T.F. Curtici-I.T.P.F Oradea au depistat şi predat autorităţilor competente trei cetăţeni români, care figurau în bazele de date ca fiind urmăriţi general, pentru săvârşirea de diferite infracţiuni pe teritoriul României.

• În data de 12.01.2016, ora 20.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-au prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasageri într-un autoturism marca BMW, cetăţenii români Napoleon şi Mihai S., în vârstă de 22 respectiv 20 de ani, din judeţul Vaslui, care intenţionau să ajungă în Franţa.
Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că autorităţile române emiseseră pe numele celor doi fraţi o alertă, aceştia sustrăgându-se de la urmărirea penală pentru infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal şi infracţiuni de lovire sau alte violenţe.
• În data de 13.01.2016, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind ca pasager într-un tren Inter Regio care circula pe relaţia Ungaria – Roamânia, cetăţeanul român Dionisie K., de 52 de ani, din municipiul Braşov.
Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că autorităţile române emiseseră pe numele bărbatului o alertă, acesta având de executat o pedeapsă de 4 ani închisoare pentru săvârşirea unor infracţiuni de furt.
Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanelor în cauză şi predării acestora unor echipe de poliţişti din cadrul I.P.J. Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Purtător de cuvânt:
Comisar şef de poliţie BONDAR LAURA BEATRICE
Tel :0259-401400; 0747/279118
Email: presa.ijpfbihor@mai.gov.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam