În trei zone din oraș, respectiv în zona Sovata (capătul dinspre Pod Densusianu), în Parcul Brătianu și în Parcul Salca au apărut noi amplasamente de fitness destinate petrecerii timpului în aer liber într-un mod activ.
Amenajarea acestor zone s-a realizat la finalul anului trecut, prin sponsorizarea făcută de firma Eco Bihor S.R.L, valoarea investiției fiind de cca 130.000 lei.
Aceste zone destinate fitnessului sunt cele mai complexe din oraș, tocmai de aceea, în după-amiezile cu timp frumos, aici se strâng o mulțime de copii, de tineri și nu numai.
Fiecare amplasament este prevăzut cu dale cauciucate pentru protecția utilizatorilor (adulți, dar și copii). Totodată, aparatele sunt dintre cele mai variate: scară de urcare cu frânghie, bancă abdominală pentru executarea abdomenelor, bară paralelă, echipament combinat pentru flotări, stepper etc.
Noile amplasamente de fitness sunt în administrarea Primăriei Oradea, care îi roagă pe toți cei care utilizează aceste aparate să le folosească cu grijă și conform instrucțiunilor de pe fiecare aparat. Totodată, aceștia sunt rugați să mențină curățenia în aceste zone și să folosească coșurile de gunoi amplasate de primărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam