Diana Roşca şi Radu Gheorghe vă invită joi, 14 aprilie, de la ora 19:00, la Sala Arcadia a Teatrului „Regina Maria” pentru a râde cu gura până la urechi la “TOTUL DESPRE SACKS” – un Stand – Up Comedy dinamic, creativ şi amuzant de neratat!
Doi actori de vârste diferite, de sexe diferite, născuţi şi educaţi în locuri diferite, nu pot construi împreună decât un show atât de diferit şi de interesant, încât, să vă distragă cel puţin pentru o oră de la grijile cotidiene şi să vă teleporteze în lumea lor. O lume, care mai mult ca sigur că nu e perfectă, dar care, mai mult cu siguranţă e mai bună decât cea a realităţii în care trăim. Cu inteligenţă şi umor, ghizii dumneavoastră în această lume specială, nevăzută, necunoscută şi nelimitată, vă vor dezvălui adevăruri cu care trăiţi şi pe care, cu toate astea, nu le vedeţi, sau sigur nu le vedeţi din punctul lor de vedere.
TOTUL DESPRE SACKS este un spectacol cu trei componente: Radu Gheorghe, Diana Roşca şi DUMNEAVOASTRĂ!
Aşa că, cei doi improvizatori sunt pregătiţi şi nerăbdători să vă întâlnească şi să vă manipuleze prin cea mai comică şi inofensivă diversiune: Stand – Up Comedy!
Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia Teatrului de luni până vineri în intervalul orar 10:00 – 19:00, iar în weekend între orele 10:00-13:00. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete, vă invităm să sunaţi la numărul de telefon: 0259/440.742.
Vă aşteptăm la teatru!
_____________________________________________
Diana Roşca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam