TOP PRESS – media, pr & events – are placerea sa va invite la cea de-a VII-a editie a targului international de bunuri de larg consum – TOP EXPO. Anul acesta schimbam si data si locul de desfasurare!
In premiera, TOP EXPO îi asteapta pe oradeni in perioada 24 – 27 noiembrie 2016, la Trade Center Oradea (vis-à-vis de Lotus Center).

TOP EXPO ramane si in acest an locul unde vizitatorii pot gasi atractive oferte din diverse domenii: imbracaminte-incaltaminte, amenjari interioare, constructii, auto, turism, s.a.m.d. Si asta cu atat mai mult cu cat in perioada targului este si Black Friday – vinerea cu cele mai mici preturi, care da startul cumparaturilor pentru sezonul de ianra.

Gandit ca un targ generalist menit sa sustina mediul de afaceri local si sa deschida noi oportunitati de business, TOP EXPO reuneste la Trade Center oferta unor firme din Ungaria care isi cauta colaboratori pe piata romaneasca. Standurile firmelor din tara vecina sunt organizate in colaborare cu Koros Trade si Camera de Comert Romano-Maghiara din Bekescsaba, intr-un pavilion al Ungariei de peste 150 mp.

Pentru cei pusi pe construit sau renovat, ofertele firmelor Suntech, Guardi, Guardia Security System, Tapet Center sau Star Décor sunt ideale pentru solutii complete de renovat si amenajari, de la construit, redecorare, aplicare de tapet, incalzire cu infrarosu sau in pardosea, sisteme de porti si garduri, sisteme de monitorizare si supraveghere, etc. In cadrul expozitiei, veti regasi si produse pentru casa, cu utilitate larga in gospodarie.

De asemenea, la interior, oradenii obisnuiti sa-si innoiasca garderoba de la Cavi Expo Fashion, vor regasi oferta standurilor de imbracaminte-incaltaminte pe care le regasesc de obicei in cadrul evenimentelor de la Sala Sporturilor.

Pentru un plus de aventura, Opel West va propune noul Opel Mokka X, model cu inovatii de clasa premium, care poate fi descoperit la Top Expo. Vizitatorii trebie sa-si faca un selfie cu masina expusa, sa incarce poza pe pagina de facebook Opel West si posesorul fotografiei care va primi cele mai multe like-uri, ia Mokka masina! Puteti castiga un week-end la volanul noului Opel Mokka X!

Programul expozitional este: joi, 24.11 – orar: 13 – 19, vineri, 25.11, orar: 10 – 19, sambata, 26.11 – orar: 10 – 19 si duminica, 27.11 – orar: 10 – 18.
Tot in premiera,
accesul publicului la TOP EXPO va fi gratuit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam