În data de 26.02.2016, în jurul orei 14:30, la Dispeceratul Poliţiei Locale Oradea s-a primit un apel din partea personalului de pază de la obiectivul „Cetatea Oradea”, acesta reclamând faptul că în parcul din şanţul cetăţii sunt 2 persoane de sex masculin, care consumau substanţe halucinogene şi aveau un comportament agresiv, dedându-se la fapte de vandalism.
În zonă a fost dirijată Patrula de la Compartimentul Ordine Publică – Combaterea Cerşetoriei, care i-a surprins pe numiţii K.G. (18 ani) şi V.S.N. (17 ani), în timp ce inhalau substanţe halucinogene. Numitul K.G. a fost sancţionat contravenţional conform Legii nr. 61/1991 cu amendă de 400 lei, iar în ceea ce priveşte pe V.S.N., acesta fiind minor, au fost invitaţi la sediul Poliţiei Locale părinţii, pentru a se lua măsurile legale care se impun.
De asemenea, numiţii K.G şi V.S.N. sunt suspecţi de săvârşirea unor fapte de distrugere în Parcul din Cetatea Oradea, 20 de stâlpi de iluminat public fiind vandalizaţi. Prejudiciul estimativ este de cca. 30 000 lei. În măsura în care faptele se vor confirma, aceştia vor fi obligaţi să suporte contravaloarea prejudiciului constatat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam