Un bilet de spectacol care costă 5 lei şi un text extrem de cunoscut iubitorilor de teatru, ”Gaiţele” de Alexandru Kiritescu, jucat de cei mai talentaţi actori arădeni, reprezintă reţeta unei seri de succes de care va avea parte publicul din Oradea. Spectacolul Teatrului Clasic ”Ioan Slavici” Arad, ”Gaiţele”, în regia lui Laurian Oniga, va fi susţinut în luna februarie la Teatrul Regina Maria din Oradea.

Evenimentul face parte din proiectul de mare succes intitulat ”Luna plină de teatru” pe care teatrul arădean îl organizează pentru al patrulea an consecutiv. Asemeni ofertelor din marile magazine care practică reduceri însemnate, în prima lună din fiecare an, iubitorii de teatru au la dispoziţie o ofertă de nerefuzat – pot viziona spectacole al căror bilet costă doar 5 lei, un sfert din preţul unui bilet obişnuit, indiferent de locul din sală şi indiferent de categoria de public: persoane adulte, elevi, studenţi, ori pensionari. La Arad, ”Luna plină de teatru” este acum în plină desfăşurare, iar afluxul de spectatori dornici să ocupe un loc în sală, este atât de mare, încât spectacolele se joacă cu casa închisă. Anul trecut, actorii aradeni au sustinut spectacole şi în trei oraşe importante din judeţ. În 2016, în premieră, ”Luna plină de teatru” depăşeşte graniţele judeţului Arad.

De această dată, spectatorii din Oradea sunt invitaţi la teatru să vizioneze o comedie de mare succes, în data de 4 februarie 2016, de la ora 19, în sala mare a Teatrului Szigligeti din Oradea. Biletele cu preţul unic de 5 lei pot fi cumpărate de la agenţia teatrală a Trupei Szigligeti, instituţie cu care TCIS Arad are un protocol de colaborare. Orarul agenţiei este următorul: de marți până vineri între orele 11.00-17.00

,,Gaiţele” – de Alexandru Kiriţescu

Regia – Laurian Oniga
Decor – Onisim Colta
Costume – Oana – Cătălina Văran

Distribuţia :
Aneta Duduleanu / Liliana Balica, Wanda Serafim / Carmen Butariu, Margareta Aldea / Oana Kun , Colette Duduleanu / Mariana Tofan, Fraulein / Angela – Petrean Varjasi, Lena / Dorina Darie – Peter, Zoia / Adriana Ghiniţă, Bozsi / Roxana Sabău – Nica, Mircea Aldea / Ştefan Statnic, George Duduleanu / Dan Covrig, Ianache Duduleanu / Constantin Florea, Profesorul de pian / Ilko Gradev

Spectacolul se desfășoară în limba română, în Sala Mare a Teatrului Szigligeti Oradea.

Alte informații sunt disponibile pe site-ul teatrului www.szigligeti.ro sau pe conturile noastre oficiale din rețelele sociale online:
Facebook https://www.facebook.com/TeatrulSzigligetiOradea
Twitter https://twitter.com/TeatrulMaghiar
Instagram https://instagram.com/teatrulszigligetioradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam