Piata fortei de munca este intr-o continua dezvoltare. In ultimii ani, investitiile din parcurile industriale din Oradea, dar si din judetul Bihor, au atras nume sonore din intreaga lume. Dezvoltarea locala a acestor companii multinationale, dar si a celor cu specific local sau regional, depinde, in mare masura de resursa umana. An de an, campaniile de recrutare s-au dezvoltat si lupta impotriva somajului s-a accentuat. Continuam sa dam solutii pe piata fortei de munca din Oradea si judetul Bihor, oferind oportunitatea ca viitorii angajati sa se intalneasca fata in fata cu viitorii angajatori, intr-un cadru organizat, intens promovat si desfasurat sub emblema Targului locurilor de munca si al formarii profesionale Bihor 2016, un eveniment realizat in parteneriat cu AJOFM Bihor.

Targul ofera posibilitatea tuturor companiilor din Oradea si judetul Bihor, mici sau mari, sa ofere, sa caute, sa recruteze, sa angajeze, sa comunice, sa interactioneze cu persoanele interesate de un loc de munca – someri, absolventi sau persoane in cautarea unei noi oportunitati in cariera. Calendarul evenimentelor este gandit la nivelul lunii iunie, pe care dorim sa o declaram generic “luna fortei de munca in Bihor”. Targul locurilor de munca si la formarii profesionale se va desfasura in cele mai importante orase ale judetului Bihor, respectiv Oradea, Salonta, Beius, Alesd si Marghita, intr-un numar de 6 evenimente (avand in vedere ca ne propunem si o editie de toamna-iarna a targului la Oradea, care sa pregateasca sezonul 2017).

Vineri, 3 iunie, intre orele 9:00 – 16:00, in sala expozitionala de la parterul Trade Center (vis-a vis de Lotus Center), aproximativ 30 de mari angajatori din Oradea si judetul Bihor propun peste 500 de locuri de munca pentru toti cei interesati. Accesul la eveniment este liber!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam