Pentru al saselea an consecutiv, echipa TOP EXPO organizeaza la Oradea, targul regional de turism – TOP TRAVEL. Pentru prima data din 2010, locul de desfasurare al evenimentului este unul nou, si la propriu si la figurat. Dupa placuta experienta a organizarii targului de nunti TOP MARIAGE & EVENTS 2015 in noua sala expozitionala a Centrului de Afaceri Trade Center Oradea (de langa Lotus Center), dorim sa va invitam in acelasi loc, in perioada 20 – 22 martie 2015, la targul de turism TOP TRAVEL, pentru a ne face impreuna planuri de vacanta. Partenerul principal al evenimentului este agentia de turism SIMBOTOUR ORADEA.

Destinatiile de week-end, concediile de vara, croazierele, vacantele exotice, dar si atuurile turistice ale judetului Bihor isi dau intalnire cu vizitatorii dornici de aventura, timp de trei zile, la TOP TRAVEL. Agentii de turism din Oradea si expozanti care promoveaza resorturi de week-end sau concediu din Ungaria, isi expun oferta turistica in aproximativ 20 de standuri dispuse cea mai noua si moderna sala expozitionala din Oradea.

Vizitatorii TOP TRAVEL vor avea ocazia sa consulte oferte locale, nationale si internationale de petrecere a timpului liber sau a vacantei de vara, vor putea cumpara concedii la mare – in Romania, Grecia, Turcia, Bulgaria, Spania, Italia, etc., bilete de avion inspre destinatii din intreaga lume, bilete de autocar pentru circuite interne si internationale (in Europa), se vor putea orienta inspre o croaziera, vor putea opta pentru city break-uri in marile capitale europene sau pentru concedii all inclusive, in destinatii estivale exclusiviste.

Toti expozantii asigura reduceri la pachetele turistice contractate pe perioada targului (reducerile fiind comunicate la standuri de catre agentii, pentru fiecare pachet turistic ales).

Ca in fiecare an, Ovi D. Pop de la Duran’s le pregateste vizitatorilor o noua expozitie fotografica, cu imagini spectaculoase din cele mai recente calatorii ale sale.

La intrarea in expozitie, Asociatia Sportiva West Alpine va expune cateva dintre masinile 4×4 cu care cutreiera muntii Bihorului, in cautare de adrenalina si peisaje de poveste.

Expozantii din Ungaria vin la TOP TRAVEL cu ofertele de wellness, spa si aquapark-uri, care au atras, in ultimii ani, mii de turistii din Romania.

In fiecare ora, vizitatorii targului de turism pot castiga un bilet cu acces gratuit pentru 2 persoane la Aquapark President Baile Felix, iar la finalul evenimentului, marele premiu: O VACANTA GRATUITA PENTRU DOUA PERSOANE IN GRECIA, LA PARALIA KATERINI/OLYMPIC BEACH, 7 nopti de cazare (fara masa), transport cu autocarul, premiu oferit de CHRISTIAN TOUR prin partenerul SIMBOTOUR ORADEA.

Programul de vizitare TOP TRAVEL este:

Vineri, 20 martie, orar 12:00 – 20:00
Sambata, 21 martie, orar 10:00 – 20:00
Duminica, 22 martie, orar 10:00 – 18:00

Detalii targuri si expozitii pe www.topexpo.eu

Copyright © 2015 TOP PRESS, All rights reserved.
Detalii targuri si expozitii pe www.topexpo.eu Detalii festivaluri si concerte pe www.topstage.ro Fotografii evenimente si petreceri pe www.oradealife.ro

Our mailing address is:
TOP PRESS
PARC ION C. BRATIANU 20 A
Oradea, Bh 415500

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam