Tinerii aflați în căutare de oportunități de carieră sunt așteptați sâmbătă, 31 octombrie, la Târgul de Cariere de la Lotus Center între orele 10:00-16:00. Cele aproximativ 20 de companii participante au disponibile aproape 500 de oportunități de carieră. Printre companiile participante se numără Active Job Consulting – specializată în recrutare – și Emerson, companie din domeniul IT&Software.

La Târgul de Cariere participă și compania Celestica din industria tehnică și producție, dar și alți angajatori precum AstorMueller, Auchan, Faist Mekatronic, Flex, H.Essers, Inteva Products, ISROM Impex, KFC, Plexus, Profi, RCS & RDS, Vernicolor, VISION DIGITECH, Xerox.

Există atât joburi, cât și internshipuri, stagii de practică sau de voluntariat în Oradea sau în alte orașe. Spre exemplu, compania Emerson are disponibile aproximativ o sută de posturi pentru cei care sunt dispuși să lucreze în Cluj-Napoca. Emerson caută atât ingineri, mecanici, specialiști de marketing, cât și tehnicieni, IT-iști, responsabili de relația cu clienții și asistenți în logistică.

„Oportunități de carieră vom avea la Târgul de Cariere de la Oradea în domenii diverse: inginerie, producție, industria alimentară, telecom, auto&automotive, retail. Astfel, se caută chimiști, ingineri, electricieni, sudori, specialiști marketing, consilieri în achiziții, persoane care vorbesc bine engleză, rusă, germană, franceză, coordonatori producție și altele”, spune Louisa Olar, Project Manager Târgul de Cariere.

Bea-ți cafeaua la TdC!
Târgul de Cariere îi așteaptă pe candidați la ceai sau la cafea pentru ca în fața angajatorului să-și maximizezi șansele de a face o impresie bună. Pot beneficia de cafea toți cei care dau like paginii de Facebook Targul de Cariere.
Târgul de Cariere va avea loc sâmbătă, 31 octombrie, la Lotus Center, între orele 10:00-16:00.
Detalii despre companiile participante și despre oportunitățile disponibile găsiți aici: http://www.targuldecariere.ro/oradea/. Intrarea este liberă!

Date de contact
Corina Brândușan
0724 071 422
PR Manager
corina@fapte.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam