În această precampanie electorală şi în cadrul campaniei electorale vom susţine toate demersurile administraţiei publice locale şi judeţene care sunt corecte pentru orădeni şi bihoreni. Totodată vom propune mai multe proiecte care pot genera o viaţă mai bună în comunitatea noastră: municipală şi judeţeană.
Candidaţii Mişcării Populare susţin ce este corect pentru oameni. Florentin Hus care candidează pentru Primăria Beiuş militează pentru curaţirea municipiului de „cloaca penală” formată din politicieni din PSD şi PNL care potrivit DNA au jefuit Beiuşul timp de trei mandate. În zona Beiuş avem foşti primari şi actuali primari care au fost arestaţi şi condamnaţi pentru corupţie. Avem un întreg „sistem ticăloşit” care trebuie schimbat din temeli şi noi propunem o alternativă sănătoasă pentru beiuşeni.
La Salonta, candidatul Mişcării Populare, Molnar Timea, susţine reunificarea claselor de studiu, române şi maghiare, de la Liceul Arany Janos. Din păcate UDMR susţine această politică de segregare care urmăreşte interesele meschine ale politicienilor de etnie maghiară în detrimentul interesului general al maghiarilor care trebuie să se integreze în societate şi să nu fie izolaţi din punct de vedere lingvistic şi intruman.
În acest sens, al interesului public, filiala bihoreană a Mişcării Populare Bihor susţine demersul de unificare a municipiului Oradea cu comuna Sânmartin.

Suntem consecvenţi în această decizie pe care am salutat-o şi anul trecut. Îndemnăm toţi membrii de partid, simpatizanţii, „băsiştii” şi oamenii de bună-credinţă să voteze la alegerile locale din data de 5 iunie pentru unificarea celor două localităţi. MP susţine reforma administrativ teritorială a României prin care dorim unificarea comunelor şi alipirea comunelor de oraşe în zone metropolitane care să poată oferi o perspectivă de dezvoltare mult mai bună pentru oameni.

Data Preşedinte MP Bihor
25.02.2016 Daniel Meze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam