Având în vedere faptul că cca. 80% din amplasamentele din Parcul Industrial sunt contractate, iar conform estimărilor făcute de administrația locală până la finalul acestui an și celelalte parcele vor fi contractate de pe șoseaua Borșului, primarul Ilie Bolojan a anunțat că în cadrul ședinței de Consiliu de mâine, 9 decembrie, consilierii locali vor vota suplimentarea suprafeței existente a Parcului Industrial cu alte 9 hectare de teren.
”Deoarece există un teren în spatele parcului industrial care nu este folosit în momentul de față și pentru a regla suprafața parcului avem un acord al administrației domeniul statului, vom iniția un proiect de Hotărâre de Guvern pentru suplimentarea parcului cu aproximativ 9 hectare de teren. Pentru inițierea acestui proiect de Hotărâre de Guvern în perioada imediat următoare, avem nevoie de acordul Consiliului Local. Sper că și această Hotărâre de Guvern să poate fi inițiată cât mai repede, astfel încât să mai avem o suprafață suplimentară pe care să o putem contracta”, a declarat primarul Ilie Bolojan.
Primarul a adăugat că momentan administrația locală se află într-o perioadă de licitație pentru amplasamente în toate cele 3 parcuri industriale şi, având în vedere cererile pentru aceste suprafețe, practic amplasamentele de pe șoseaua Borșului (Parcul Industrial Eurobusiness I) sunt epuizate.

Cu stimă,
Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam