Festivalul Internațional de Teatru Oradea, eveniment anual organizat de Teatrul Regina Maria și Fundația Culturală FITO, va face parte din acest an din rețeaua europeană EFFE – Europe for Festivals, Festivals for Europe.
EFFE este o inițiativă a Asociației Festivalurilor Europene și reprezintă o rețea a festivalurilor care se evidențiază prin calitatea artistică și impactul pe care îl au la nivel local, național și internațional.
Aplicația FITO a fost evaluată de către experți la nivel național și apoi aprobată de către Juriul Internațional de Festival în ședința din 8 mai 2015 a Asociației Festivalurilor Europene. Anul acesta au aplicat 896 de festivaluri din 32 de țări europene.
Pe perioada 2015 -2016, FITO va beneficia de eticheta EFFE, care aduce un plus de vizibilitate și recunoaștere a calității și valorii evenimentului.
De asemenea, FITO va fi inclus în ghidul festivalurilor EFFE – ceea ce înseamnă o audiență extinsă din partea publicului, artiștilor, organizațiilor de profil, autoritățiilor publice, sponsorilor, companiilor private și mass-mediei. Versiunea interactivă a acestui ghid va fi lansată în această vară pe site-ul http://www.effe.eu/, iar versiunea printată va fi lansată cu ocazia Ceremoniei de Premiere EFFE, care va avea loc în Septembrie 2015.

Oradea, 11 mai 2015
**************************************************************
Victoria Balint, director artistic Trupa Iosif Vulcan

email: teatruloradea2003@yahoo.com
website: www. teatrulreginamaria.ro
Telefon: +0372 941062/ + 40 259 436592
Fax: +40 259 417864

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam