Având în vedere că strada Coriolan Hora din Ioşia este o stradă nemodernizată, Consiliul Local a aprobat azi indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea străzii, inclusiv a reţelei de canalizare pluvială, cu scopul de a asigura locuitorilor din zonă condiţii mai bune.
Lungimea totală a străzii este de 2424 de metri, valoarea estimată a lucrărilor ridicându-se la 5.259.439 lei cu TVA inclus. Durata de realizare a investiţiei va fi de 9 luni şi se va realiza din buget local. În perioada următoare se va derula procedura de licitaţie pentru realizarea acestei lucrări.
În cartierul Ioşia mai sunt în prezent în curs de modernizare încă 18 străzi, lucrările urmând să fie finalizate anul acesta.
,,Ne dorim să asigurăm îmbunătăţirea continuă a străzilor din municipiu, îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor prin asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă şi confort. În anii care urmează, Primăria Oradea intenţionează inclusiv obţinerea unor fonduri pe mobilitate urbană sau pe alte programe de finanţare, prin care să continuăm asfaltarea acestor străzi”, a declarat Florin Birta, viceprimarul municipiului Oradea.

Cu stimă,
Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam