Cel mai mare retailer european de articole sportive își deschide porțile și în Oradea, in incinta Centrului Comercial Arcade Oradea Sud, pe data de 29 octombrie. Cu o suprafață de 1.500 de metri pătrați, noul magazin din Oradea va pune la dispoziția iubitorilor de sport tot ceea ce aceștia își pot dori pentru ca PASIUNEA lor să devină realitate. Decathlon Oradea înseamnă peste 50 de sporturi sub același acoperiș. Va fi locul unde fiecare persoană va găsi produse tehnice de calitate pentru a se bucura de sport la cele mai mici prețuri.

La nivel mondial, DECATHLON reunește peste 50.000 de colaboratori, reprezentând 60 de naționalități. DECATHLON comercializează peste 35.000 de produse, iar în centrele sale de cercetare își desfășoară activitatea 600 de ingineri, aflați în permanentă căutare de soluții și inovații tehnice pentru a face sportul accesibil tuturor.

CE ADUCE NOUL MAGAZIN?

– un magazin conceput pentru a fi un spațiu de viață!
Peste 50 de sporturi sub un singur acoperiș (natație, canoe, fobal, alergare, drumeție, mountain bike, baschet, echitație, pescuit și multe altele).

– produse adaptate fiecăruia, de la sportivi începători până la sportivi de performanță. DESIGN, TEHNICĂ, INOVAȚIE – acestea sunt prioritățile permanente ale retailerului sportiv. PRODUSELE cu eticheta PRIMUL PREȚ TEHNIC sunt un exemplu perfect al acestei ecuații reușite: INOVAȚIE-CALITATE-PREȚ.

– clienții vor fi 100% mulțumiți și pot fi actori activi alături de echipa DECATHLON, participând la fiecare din week-end-urile de activități sportive din magazin cu acces gratuit.

100% PASIUNE PENTRU SPORT

Din 1996 Decathlon își creează propriile mărci, în prezent în număr de 16, în spiritul pasiunii pentru sport. Prin intermediul acestora, Decathlon concepe echipamente sportive la prețuri accesibile, folosind o tehnologie de vârf.

Fiecare produs Marcă Pasiune reprezintă o alternativă viabilă la produsele deja prezente pe piață, prin tehnicitate și satisfacerea necesităților oricărui sportiv. Mai mult, printr-un excelent raport între calitate și valoare, produsele aparținând mărcilor proprii Decathlon contribuie în mod concret la împlinirea obiectivului de a face sportul accesibil tuturor.

DECATHLON comercializează, în același timp, și produse ale principalelor mărci internaționale:

NE STRĂDUIM ÎN PERMANENȚĂ SĂ OFERIM PRODUSE DE CALITATE
LA PREȚURI ACCESIBILE

Cu prețuri care variază de la 2,90 lei pentru o minge de tenis sau 6,90 lei pentru o pereche de ochelari de înot, continuând cu 14,90 lei pentru o minge de fotbal, 14,90 lei pentru un tricou respirant de alergare sau 74,90 lei pentru o pereche de role juniori, Decathlon reprezintă, pe piața din România, liderul prețurilor mici pentru produse sportive tehnice și de calitate.

Am angajat persoane pasionate de sport, pe care le vom forma pentru a-și putea asuma pe zi ce trece mai multă responsabilitate.

ÎN SFÂRȘIT, JUCAȚI ORIUNDE!

1. Alege un nou teren de joc, oriunde îți dorești!
2. Descoperă plăcerea jocului alături de unul sau mai mulți parteneri!

Pentru că o minte sănătoasă are nevoie de un corp sănătos, Decathlon face sportul accesibil tuturor în fiecare zi!

La evenimentul de maine vor fi prezenti:
Subprefectul Judetului Bihor, domnul Ion-Iulius Delorean
– Secretarul Consiliului Județean Bihor, D-na Carmen Soltanel
– Din partea Directiei Judetene pentru Sporti si Tineret Bihor dl. Referent superior Korodi Jozsef

Sportivii meritanti care vor fi premiati de catre Decathlon.
o Roxana Andrei – campioana la lupte libere si componenta a echipei Decathon Oradea
o Vlad Luncan – campion european la judo
o Ligia Grozav– campioana mondiala la atletism, la junioare
o Cuplul Stefanescu Mihai si Csaszar Renata – campioni ai Romaniei la dans standard
o Francesca Pop – Componenta a lotului national de tir sportiv, campioana nationala de senioare
o Bianca Benea – Campioana europeana la scrima
Andreea VLAD
PR Manager
0732 159 454 / +4021 434 24 33

Erka Synergy Communication

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam