Dintre toate perioadele anului, cea a sărbătorilor de iarnă îndeamnă cel mai mult spre bună înțelegere, armonie și dărnicie.
Cluburile caritabile orădene Leo “Black Eagle” și Interact își unesc, din nou, forțele pentru a aduce un zâmbet pe buzele celor în nevoie. De data aceasta, cele două ONG-uri vor organiza un Spectacol de Crăciun. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 17 decembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor și va începe de la ora 18:00.
Magia Sărbatorilor va fi adusă pe scenă de artiști precum: Cornel Borza, Șandru Teodora Felicia, Ansamblul folcloric “Lioara“, Florian Carla, trupele de dans Unique și B-Real, iluzioniștii Alex Debelka și Alex Abrudan, Negru Timea, Pop Cotuna Briana, Bodog Teodora și Iulia Zaha și nu în ultimul rând, duetul Bărcăuan Ioana și Indig Isabelle.
Un bilet costă 20 de lei, întreaga sumă urmând să fie donată organizației „Amia Suflet de Copil”. Membrii acesteia, voluntari la rândul lor, încearcă din răsputeri să strângă banii necesari construirii unui centru în care să își desfășoare diversele activități dedicate copiilor din orfelinate, dar și să îi pregătească pentru a deveni cetățeni independenți. Cele două cluburi organizatoare vă invită pe această cale să luați parte la un spectacol ce promite a fi unul reușit și să faceți, în același timp, și o faptă bună.
Vă aşteptăm în număr cât mai mare!
Busuioc Bogdana,
Vice – Director de imagine al clubului Leo “Black Eagle” Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam