În săptămâna 02 – 06 noiembrie2015, municipalitatea orădeană a organizat o serie de întâlniri pe tema propunerilor de impozite și taxe locale pentru anul 2016, respectiv: întâlnire cu Comisia Buget din cadrul Consiliului Local al Municipiului Oradea, întâlnire cu mediul de afaceri în cadrul Comisiei de Dialog Economic și dezbatere publică.
Ca urmare a celor discutate în cadrul acestor întâlniri, precum și în urma unor analize legate de impactul asupra bugetului local a modificărilor propuse pentru anul 2016, s-a elaborat o sinteză a modificărilor aduse până în acest moment proiectului de hotărâre pentru stabilirea impozitelor și taxelor locale.
Reprezentanții Direcției Economice din Primăria Oradea menționează faptul că mai există solicitări de modificări care se găsesc în prezent în analiza executivului.
Reamintim celor interesați că mâine, 11 noiembrie 2015, de la ora 16.30, Primăria Oradea organizează în Sala Mare o nouă dezbatere a proiectului de hotărâre privind impozitele și taxele locale pentru anul 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam