SingleBell este o Agenție de Speed Dating și Singles Events, o comunitate offline de singles din România, ai cărei membri sunt persoane educate, serioase și cu mintea deschisă, cu vârste cuprinse între 22 și 52 de ani.
SingleBell propune persoanelor care se află în pauză sentimentală noi modalități de petrecere a timpului liber și de socializare. Toți cei care își doresc să cunoască oameni noi, single ca și ei, să petreacă timp de calitate în compania altor persoane, să se distreze și să își facă noi prieteni, sunt invitați la întâlnirile SingleBell.
SingleBell propune o gamă variată de evenimente, pornind de la conceptul pe care l-a consacrat în Bucureşti, speed dating-ul, şi continuând cu workshop-urile de autocunoaştere, dezvoltare personală şi relaţii, întâlnirile tematice (inclusiv excursii) şi petrecerile.
Dar cum speed dating-ul este unul dintre cel mai cunoscut şi îndrăgit eveniment vă voi scrie câteva rânduri despre ce înseamnă şi cum funcţionează:
Speed dating-ul este un sistem de dating relativ nou în România şi are ca scop organizarea de întâlniri pentru scurte conversaţii între parteneri, contra cronometru, pe baza cărora aceștia pot decide să facă schimb de date de contact sau nu. Speed dating-ul se adresează persoanelor single care își doresc o relație și se simt pregătite pentru asta. În cazul celorlalte concepte, accentul se pune mai puțin pe dating și mai mult pe networking și socializare între participanti, prin intermediul intereselor comune.
În cadrul întâlnirilor de speed dating, persoanele interesate, vor petrece 7 minute conversând cu fiecare participant de sex opus în parte. Pentru a păstra caracterul sigur şi confortabil al întâlnirilor, participanţii nu vor face schimb de date de contact. Ziua următoare primeşte datele de contact ale persoanelor care i-au plăcut şi cu care vrea să se reîntâlnescă. Începând de acolo, rămâne la latitudinea lor ce vor face în continuare, având controlul deplin al următorilor paşi.
Deşi nu pare, 7 minute reprezintă timp suficient pentru a-ţi da seama pe cine doreşti să revezi sau nu. Spre deosebire de o întâlnire “oarbă”, aranjată de prieteni sau familie, la speed dating nu există presiune şi nici aşteptări – noi facem toată partea grea: stabilim întâlnirile, facem invitaţiile, aducem oamenii împreună şi le dăm şi rezultatele întâlnirilor.
Pentru cei interesaţi de statistici, vă spunem doar atât:
– peste 90% cunosc pe cineva cu care îşi doresc să se revadă;
– peste 70% din timp sentimentul este reciproc, conducând la o a doua întâlnire;
– 80% dintre participanţi vin în urma recomandărilor clienţilor;

Începând cu data de 07 decembrie, SingleBell Oradea îşi începe activitatea cu primul eveniment de speed dating in oraşul nostru.

Evenimente programate pentru luna decembrie:

• Speed Dating – 07 decembrie, ora 1700
• Varsta
Femei: 28 – 36
Barbati: 31 – 39
• Speed Dating – 21 decembrie, ora 1700
• Varsta
Femei: 37 – 45
Barbati: 40 – 50

Ne puteţi găsi, on-line, aici:
http://singlebell.net/oradea
https://www.facebook.com/SingleBellOradea
Vă aşteptăm cu drag,
Alina si Ioana
Echipa SingleBell Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam