Oradea, 7 iunie 2016: Asociatia Imunis organizeaza duminica, 12 iunie 2016, un nou seminar Noul Pacient cu Cancer la Oradea, in cadrul festivaluilui VegFest Oradea (12:30; Trade Center Oradea, Str. Nufarului 28/E)
Cosmina Grigore, fost pacient cu cancer, Presedinte al Asociatiei Imunis, si Adriana Covaciu, pacient cu leucemie mieloida cronica, initiatoarea CML Network Romania si Manager Divizia Leucemie in cadrul Asociatiei Imunis, vorbesc pacientilor cu cancer despre ce presupune abordarea integrativa pentru vindecare, din propria lor experienta cu aceasta boala.
Seminarul este parte din caravana Noul Pacient cu Cancer, un concept unic in Romania lansat in 2015 de Cosmina Grigore. Caravana a fost pana in present in Bucuresti, Constanta, Zalau, Timisoara, Alexandria si Buzau si va mai merge anul acesta in Constanta, Bucuresti, Oradea, Brasov, Craiova, Iasi.
Ce inseamna Noul Pacient cu Cancer?
Perceptia in ce priveste statutul, evolutia si rolul unui pacient cu cancer in raport cu diagnosticul primit se schimba. Suntem parte din schimbare. Acum doi ani altfel stateau lucrurile. Acum doi ani, in Romania, terapiile alternative erau privite suspicios, alimentatia nu statea la baza tratamentului anticancer, iar pacientul nu-si asuma responsabilitatea diagnosticului. Acum lucrurile sunt similare, dar nu la fel. Acum intalnim din ce in ce mai multi pacienti cu cancer care stiu ca au alternative. Care stiu ca au un cuvant de spus in ce priveste vindecarea lor. Pacienti care sunt mai putin debusolati si care participa activ la tot ce tine de viata lor post diagnostic.
Cosmina Grigore, initiatoarea seminarului, considera ca Noul Pacient cu Cancer poate fi definit astfel:
• este constient de faptul ca a participat activ la imbolnavirea lui
• devine responsabil pentru vindecarea sa
• face managementul diagnosticului
• apeleaza la intuitie si la puterea de vindecare a corpului
• incepe si parcurge vindecarea emotionala
• diminueaza stresul
• iarta, accepta, iubeste
• devine recunoscator pentru tot ce inseamna el si viata lui
• renunta la alimentele care favorizeaza inflamatia si hranesc celulele maligne
• detoxifierea devine arma secreta
• are o alimentatie bazata pe fructe si legume crude, seminte si cereale integrale
• se intereseaza de tratamente alternative si aplica pe cele pe care le simte in acord cu corpul sau
• regleaza digestia
• ia suplimente daca este cazul. Mai multe detalii aici.
Ce povesti de supravietuire vor fi prezentate pacientilor?
Adriana Covaciu, leucemie mieloida cronica: „Sunt fericita sa pot impartasi celorlalti ce am invatat din cei 11 ani cu acest cancer rar si ce am facut pentru a intra si ramane in remisie”
• Cum gasesti echilibrul?
• Cum ramai in remisie?
• Pasiune pentru viata cand traiesti cu cancer
Cosmina Grigore, cancer de san: „Imi doresc ca fiecare pacient nou diagnosticat sa stie ca are alternative. Sa ne aiba drept exemplu si sa apeleze la noi daca are intrebari.”
• Terapii alternative
• Abordarea holistica a cancerului
• Dieta antiinflamatorie & suplimente esentiale
• Managementul diagnosticului
Evenimentul este adresat pacientilor cu cancer, celor recent diagnosticati, familiilor si prietenilor acestora, precum si celor care doresc sa previna aceasta boala.
Pe Cosmina Grigore o puteti gasi aici https://www.facebook.com/Cosmina-Grigore-783702418385100/
Pe Adriana Covaciu o puteti gasi aici https://www.facebook.com/AdrianaExista/
Despre VegFest Oradea
VegFest Oradea – Festivalul Vegetarienilor din Oradea, organizat de Asociatia Vegetarienilor din Romania in colaborare cu Teodora Czentye, Raw Vegan Chef, link https://www.facebook.com/vegfestoradea/?fref=ts .
Anul acesta, in Oradea, VegFest va avea loc la BooKafe, str. Nicolae Jiga nr 25, in zilele 6-10 iunie, orele 18:00-21:00 si sambata, 11 iunie, orele 12:00-21:00, iar duminica, 12 iunie, orele 12:00-21:00 la Trade Center Oradea, str Nufarului nr 28/E. Programul va fi compus din conferinte, seminarii, workshop-uri sustinute de nutritionisti, dieteticieni, medici, pe teme de sanatate si stil de viata sanatos, intercalate cu demonstratii de gatit sanatos de catre bucatari vegani sau pasionati de bucataria sanatoasa. Promovarea se va face la nivel local prin communicate de presa si national prin mediile de socializare si pe pagina www.asociatiaveg.ro si www.veg-fest.ro. Participarea publicului este gratuita si asteptam in jur de 100 de persoane pe seara in timpul saptamanii si in jur de 250 – 300 de persoane in weekend. In ambele locatii vom avea cu noi producatori bio locali sau nationali, farmacii naturiste, si alti expozanti care au in portofoliu produse sanatoase sau servicii pentru un stil de viata sanatos.

Pagina de Facebook a seminarului in cadrul VegFest Oradea:
https://www.facebook.com/events/119663851786597/
Despre Cosmina Grigore si Asociatia Imunis
Diagnosticata cu cancer in 2013, a invatat enorm de multe prin prisma acestui diagnostic, s-a certificat ca Tehnician Nutritionist, a devenit primul Patient Coach (Consultant pentru pacienti) din Romania si a lansat caravana Noul Pacient cu Cancer – o serie de seminarii dedicate pacientilor cu cancer, familiilor si prietenilor acestora, precum si celor care vor sa previna aceasta boala. Din 2016 este si Presedinte fondator al Asociatiei Imunis.

Seminarul Noul Pacient cu Cancer din Oradea: Seminarul este parte din Caravana Noul Pacient cu Cancer lansata in 2015 de Cosmina Grigore alaturi de Adriana Covaciu, Andreea Ocak, Sofica Toma si Adrian Grigore. In cadrul seminarului se discuta despre ce poti face daca ai fost diagnosticat cu aceasta boala si cum o poti preveni, nutritie, detox, suplimente si superalimente, tehnici de vindecare emotionala, managementul diagnosticului si protocoale alternative. Evenimentul este gratuit.

Pentru detalii si inscrieri: asociatiaimunis@gmail.com; 0766563671 (Cosmina Grigore)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam