Suntem o altfel de companie de IT. Cu sedii în Oradea, San Francisco, Cluj-Napoca și Târgu Mureș, le oferim soluții IT de înaltă calitate clienților noștri. Fie că este vorba de aplicații mobile sau web, sau chiar realizarea de prototipuri ce combină hardware cu software, întotdeauna suntem promotorii celor mai noi tehnologii din industrie. Dar cu toată tehnologia de ultimă generație, credem că atuul nostru principal sunt oamenii – programatori, designeri și testeri cu ambiții mari, de a schimba lumea. De aceea, motto-ul nostru pentru anul acesta este “să facem valuri”, să creștem și să ne dezvoltăm împreună, punând un accent pronunțat pe investiția în oameni.
Cu fiecare linie de cod, cu fiecare aplicație și website, cu fiecare proiect ne dorim să aducem un plus de valoare clienților noștri, valoare ce depașește incomparabil investiția. Prin expansiunea tehnologică, a scrie și a interpreta cod devine extrem de important. Lumea se schimbă, iar noi, Lateral, știm că trebuie să investim constant în oameni pentru a ține pasul cu evoluția tehnologică și cu cerințele din ce în ce mai severe ale clienților.
Să investim în oameni. Așa a apărut conceptul de LATERAL ACADEMY – o inițiativă a companiei LATERAL prin care experții noștri își dedică timp, efort și pricepere pentru a-i învăța pe alții – fie că e vorba de studenți, programatori care vor să învețe un nou limbaj de programare sau pur și simplu persoane interesate să descopere lumea programării.
Inițiativa de a oferi pentru început cursuri de iOS, Android și PHP este o premieră pentru piața din Oradea și nu numai. Pe parcurs gama de cursuri oferite urmează a fi extinsă pentu a acoperi majoritatea tehnologiilor solicitate de industrie, inclusiv pe subiecte mai puțin tehnice cum ar fi tehnicile de testare sau de project management. Seminariile sunt concepute pe trei nivele: pentru începători, intermediari, respectiv pentru avansați. În cadrul cursurilor LATERAL ACADEMY, participanții vor primi atât materialele de curs, suportul teoretic, cât și exerciții practice pentru a valida informațiile primite. La terminarea cursurilor candidații vor primi diploma care atestă însușirea cu succes a cunoștințelor teoretice și practice specifice.
Însusirea acestor competențe în raport cu nevoile companiilor de IT din întreaga lume oferă posibilități nenumărate tuturor ce își doresc o carieră în acest domeniu.

Înscrierile vor începe din data de 05 mai 2015
Pentru detalii sau înscrieri puteți accesa academy.lateral.com

Mai multe informații despre Lateral pot fi găsite în cadrul website-ului www.lateral-inc.com, în cadrul paginii de Facebook https://www.facebook.com/lateral.inc sau în cadrul paginii de LinkedIn htt//www.linkedin.com/company/lateral-inc-.

Ovidiu Coman
E-mail ovidiu.coman@lateral-inc.com
Telefon 0745 098 035
Website academy.lateral-inc.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam