În temeiul art. 94 alin.(2) din Legea nr.215/2001 a administraţiei publice locale, republicată, sunteţi invitat(ă) să participaţi la şedinţa extraordinară Consiliului Judeţean Bihor care va avea loc pe data de 12 februarie 2015, ora 10,00 în Sala Mare a Consiliului Judeţean Bihor cu următoarea,

ORDINE DE ZI:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului Judeţului Bihor și a instituțiilor subordonate, pe anul 2015.
– Direcția Generală Economică

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de cofinanţare încheiat între Județul Bihor prin Consiliul Judeţean Bihor şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana”.
– Direcția Generală Economică

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei, Statului de funcții și Regulamentului de organizare și funcționare ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bihor, valabile pe anul 2015.
– Direcția Generală Economică (CMIS)

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea participării Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bihor la implementarea proiectului “ TINEREȚE RESPONSABILĂ ÎNTR-O COMUNITATE DINAMICĂ – educația în sprijinul incluziunii sociale eficiente a tinerilor din județul Bihor aflați în situație de risc” depus pentru finanțare în cadrul apelului SINERGII PENTRU VIITOR – tineri aflați în situații de risc, apel lansat în cadrul programului RO10 “ Copii și tineri aflați în situații de risc și inițiative locale și regionale pentru reducerea inegalităților naționale și pentru promovarea incluziunii sociale, finanțat prin Granturi SEE 2009 – 2014 și fonduri asigurate de Guvernul României.
– Direcția Tehnică (Compartiment Dezvoltare Regională)

P R E Ş E D I N T E,
Cornel Popa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam