Avem onoarea de a vă face cunoscută organizarea celei de-a șaptea ediţii a Conferinţei Nationale de Medicină de Urgenţă şi Salvări în Situaţii Speciale „Search and Rescue 2015”, care va avea loc în perioada 30 Septembrie – 04Octombrie 2015 la Băile Felix (Hotel International).

Acest eveniment, devenit deja traditional pe paleta evenimentelor medicale romanesti reuneste in fiecare an peste 1000 de participanti, atat camedicale cat si personal din serviciile conexe misiunilor de salvare. Succesul accestei Conferinte este generat tocmai de scopul propus de a aduna atat reprezentanti din diversele specialitati medicale, cat si personalul tehnic, reprezentanti ai Inspectoratelor pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratul General de Aviatie sau Servicii Salvamont. Programul editiei din acest an este unul complex ce include atat teme din zona de urgente prespitalicesti, cat si teme de actualitate din domeniul medicinei acute spitalicesti.
Credem cu convingere ca si aceasta editie va aduce, va prezenta multe elemente de noutate si va contiribui la formarea specialistilor din medicina de urgenta romaneasca.

Rugăm pe aceasta cale promovarea Conferinței în cadrul instituției dumneavoastră.

Pentru detalii suplimentare vă invităm să accesaţi www.sartiss.ro

Va asteptam cu drag la Baile Felix!

Cu deosebită consideraţie,

Dr. Hadrian Borcea Medic şef UPU-SMURD Oradea Preşedinte Comitet de Organizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam