In contextul mobilitatii sporite a banilor, bunurilor si serviciilor, noi, oamenii simtim nevoia de a ajuge din urma sau chiar depasi mobilitatea lor. Imbunatatirea mobilitatii dumneavaostra este tintita alfaMobility, un web-shop care aduce o schimbare in piata virtuala.
Produsele oferite sunt accesorii de impact si inovative pentru mobilitate, sport, condus, calatorii, telefonul mobil, transport de bagaje, etc. Desigur noutatile si inovatiile sunt cautate mereu, iar pe acest site se vor evidentia prin intermediul celor trei rafturi (categorii) speciale: alfa, beta si omega. Ciclic, noutatile aduse publicului trec prin aceste rafturi inainte de a se aseza in categorizarile obisnuite deja. La trecerea unui ciclu produsul omega iese din schema, iar produsul beta devine produsul alfa, urmand ca o alta noutate sa ii ia locul.
Magazinul va prezenta informatia in trei limbi (romana, maghiara si engleza) pentru a asigura transparenta cu toti clientii din Romania, si va livra prin metoda preferata a romanilor: cu verificare de colet si plata prin ramburs.
Diverse accesorii pentru masina, echilibristica, alergat, telefon, tableta si laptop vor fi disponibile incepand cu 13 noiembrie pe www.alfamobility.ro. De asemenea puteti influenta continutul bazarului online prin platforma interactiva care invita la sugerarea de noi produse ce pot imbunatati mobilitatea dumneavoastra.
Pana la deschidere, puteti urmari noutatile la https://www.facebook.com/alfamobility .
Scotocire placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam