Dragi mămici, viitoare mămici și tătici,

Vă anunțăm că Școala Mamei reîncepe derularea cursurilor GRATUITE, începând cu data de 24.09.2015, joi ora 17.00, pe o perioadă de 9 săptămâni. Cursul va conține 5 module principale și 4 cursuri practice.
Dragi mămici și tătici: în sesiunea din această toamnă vom învăța împreună, teoretic și practic totul despre “provocările” sarcinii și despre cum să avem grijă de bebeluși! Acest program de adresează femeilor gravide și contribuie la pregătirea psiho-profilactică în vederea nașterii. Este o modalitate de a reduce teama de necunoscut, legată de sarcină și procesul nașterii. O echipă completă de profesioniști (medici, asistente medicale, moașe, psiholog, nutriționist kinetoterapeut, etc) va fi alături de dumneavoatră pe toată durata cursului! De asemenea împreună vom exersa la cursurile practice și vom afla multe lucruri noi despre universul bebelușului. Ne vom strădui să pregătim întreaga familie pentru evenimentul cel mai important: sosirea celui mai nou membru al familiei!
Activitățile sunt următoarele:
• Prezentarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea- Maternitate
• Lecții despre starea de graviditate, metodele de naștere, anestezia și riscurile ei în obstetrică
• Gimnastică și exerciții de respirație pentru gravide în scopul pregătirii nașterii fără dureri
• Primele îngrijiri ale nou-născutului, etc
• Broșuri de informare (care conțin noțiuni elementare necesare îngrijirii gravidelor și nou-născutului)

Bunicile, care așteaptă emoționate venirea pe lume a bebelușului pot afla noutăți despre gama completă de îngrijire a celui mai iubit și așteptat membru al familiei. Le invităm și pe dumnealor la curs!
Ne perfecționăm continuu, de aceea nu ezitați să vă înscrieți la cursul din această toamnă, locurile fiind limitate!
Vă așteaptă o călătorie frumoasă și deosebită, însoțită de multe surprize.
Înscrierea și programarea la curs se va face la numărul de telefon: 0259-414630, interior 153, între orele 10.00 – 18.00 sau în Ambulatoriul Maternității Oradea, Calea Clujului nr.50.

Vă așteptăm cu drag!

ECHIPA ȘCOALA MAMEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam