Dragi colegi,
Avem deosebita bucurie de a va anunta ca a fost deschisa aplicatia on-line pentru a va inregistra in baza noastra de date pentru concursul „Scoala altfel – Campionii!”, editia a III-a, 2016. Va piteti inregistra on-line pana in 31 mai 2016, ora 20.00, fara posibilitate de prelungire. Intre timp, va invitam sa trimiteti si documentele fustificative pe adresa Colegiului Tehnic „Traian Buia” din Oradea, in atentia d-nei prof. Anamaria Lazuran. Va reamintesc ca acest concurs face parte din proiectul cu acelasi titlu, inscris in CAER, cod 267. Va rugam sa diseminati informatia noastra catre toti colegii poptential interesati, iar pentru orice problema nu ezitati sa ne contactati!
Va asteptam cu drag si va re-trimit mai jos mesajul initial.

Dragi colegi,
Asociaţia pentru Educaţie şi Formare „TopFormalis” din Oradeaşi partenerii săi organizează concursul cu tema:
ŞCOALA ALTFEL – CAMPIONII! – ediţia a III-a, 2016
Concursul face parte din proiectul cu acelaşi nume inclus în Calendarul Activităţilor Educaţionale Regionale / Interjudeţene al Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, cod CAER/I 267.
Mai multe informaţii puteţi obţine accesând blog-ul http://cursuristanadevale.blogspot.ro respectiv site-ul Asociaţiei „TopFormalis” din Oradea, la adresa https://sites.google.com/site/topformalisoradea Butonul „Şcoala altfel – Campionii! / ediţia a III-a, 2016”.
Va rugam sa diserminati evenimentul nostru catre toti colegii potential interesati.
Vă aşteptăm cu drag la un nou eveniment marca TopFormalis!

Cu respect,

Prof. univ. dr. Valentin Cosmin Blândul
Președinte al Asociației pentru Educație și Formare „TopFormalis” Oradea
Telefon: 0040 745 267047
Email: topformalis@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam