Oradea, 29 Septembrie 2015
După 3 ani de concerte în care orădenii s-au întâlnit la Oradea Shopping City cu artiştii lor preferaţi precum Smiley, Loredana, Andra, Mandinga, Vunk sau Elena Gheorghe, anul trecut au avut parte de un show complex cu Cristian Gog – mentalistul care a ridicat în picioare elita magicienilor din România şi Claudia Stroe – bubble artist, 2015 vine cu un nou concert – MAXIM!
Sărbătorește cu Oradea Shopping City aniversarea celor 4 ani de FUN FOR YOU, sâmbătă, 17 Octombrie 2015.
Distracția începe de la ora 16:00, pentru cei mici, iar mai târziu de la ora 18:00, mult așteptații băieți de la MAXIM vor incedia scena cu hiturile lor, printre care și noul single “Atat de bine”.

Copiii vor fi așteptați la KIDS CORNER, unde vor fi întâmpinați cu baloane colorate, de mascotele lor preferate! Nu vor lipsi activitățile creative cu Prietenii Veseliei: teatru, personaje de poveste, concursuri, jocuri, face painting și baloane modelate, pentru copii toate! La petrecerea prichindeilor vor anima atmosfera: Clovnul Vesel, Elsa, Tinkerbell, Olaf, Minion, Mickey și Minnie Mouse. De asemenea, un Candy Bar delicios, va fi la dispoziția celor mici, să le îndulcească petrecerea.
Pentru că vrem să vă distrați maxim, am pregătit o sală de cinema în care vă puteți exersa talentul la jocurile X-Box, concursuri cu premii surpriză, iar Barcode vă așteaptă să degustați delicatesele special pregătite pentru voi!

Sâmbătă, 17 Octombrie, sărbătorești cu Oradea Shopping City 4 ani de cumpărături, filme și show-uri spectaculoase, emoții și bucurie!

Detalii suplimentare pot fi găsite pe site-ul www.oradeashoppingcity.ro sau pe facebook.com/OradeaShoppingCity

Pentru informatii suplimentare, va stam la dispozitie!

Va multumim,
Toate cele bune!

Melinda Fodor
Marketing & Tenant Relation Specialist
Tel.: 0758.049.493
E-mail: melinda.fodor@oradeashoppingcity.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam