Primăria Municipiului Oradea anunţă locuitorii oraşului că în perioada 29.03-06.04.2016 se execută lucrarea „Deratizare zone publice şi spaţii verzi din municipiul Oradea (etapa de primăvară)” în zonele publice şi spaţiile verzi din municipiul Oradea (parcuri, scuaruri, malurile Crişului Repede, malurile pârâurilor Peţa, Sălbatec, Paris şi pe domeniul public aferent asociaţiilor de proprietari).
În zonele tratate, populaţia va fi avertizată prin fluturaşi de avertizare „TEREN OTRĂVIT”, care vor fi amplasaţi la vedere. Se va folosi produsul ZAGOR PASTA – grupa de toxicitate princ. 3, tip 14, non-agricole. Momelile vor fi amplasate în staţii de intoxicare speciale, care vor conţine 40 grame momeală.
Atragem atenţia asupra posibilelor incidente ce pot provoca intoxicarea animalelor domestice şi a copiilor care se joacă în parcurile publice. În caz de ingestie accidentală, se solicită imediat sfatul medicului.
Menţionăm că prestatorul licenţiat pentru a efectua aceste lucrări în municipiul Oradea este S.C Compania Romprest Service S.A, conform contractului de delegare a gestiunii serviciului public de deratizare, dezinsecţie, dezinfecţie a municipiului Oradea, cu nr. 261058 din 18.12.2012.
În caz de timp nefavorabil, lucrarea se va amâna pentru perioada imediat următoare, care se va comunica prin presă.

Cu stimă,
Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam