FC Bihor a mai primit o păsuire din partea judecătorului sindic, în ceea ce privește falimentul. Astfel, marți, când s-a judecat din nou cererea de intrare în faliment a clubului orădean, judecătorul sindic a decis să mai acorde un termen pentru rezolvarea problemelor, dar de această dată unul condiționat.

Noul termen al instanței este 24 noiembrie, însă acesta este condiționat de un altul, mult mai aproape, de 6 octombrie.

Astfel, până marțea viitoare, clubul FC Bihor trebuie să se pună de acord cu reprezentanții Finanțelor Publice, privind plata datoriilor. Dacă până în 6 octombrie, ANAF-ul acceptă noul termen propus de instanță, atunci până pe 24 noiembrie FC Bihor poate să încerce să-și rezolve problemele datoriilor neplătite pentru insolvență. Dacă însă reprezentanții Finanțelor Publice nu vor înțelege situația clubului, care poate fi rezolvată în termen de două luni, atunci se poate declanșa procedura de faliment.

De precizat faptul că la înfățișarea de marți din fața instanței, doar avocatul Finanțelor Publice a solicitat procedura de faliment, în timp ce ceilalți creditori, au fost de acord cu păsuirea clubului, pentru a-i permite să-și plătească datoriile într-un nou termen.

„Sunt fericit că ne-a amânat cu falimentul. Sunt încrezător că până la urmă vom rezolva problema insolvenței și sper ca și pe 6 octombrie să avem aceeași înțelegere de la Finanțe, cum am avut-o de la ceilalți creditori”, a declarat președintele executiv al clubului FC Bihor, Mircea Fodor.

Cu stimă,

Florin Mihalca (ofițer de presă FC Bihor)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam