Va fi paradisul copiilor, în acest sfârşit de săptămână, la centrul comercial ERA Park. Îndrăgiţii eroi din Gaşca Zurli vor oferi un spectacol de zile mari, condimentat cu multă muzică, momente haioase şi magie, adică super distracţie!
Fetiţa Zurli, Clopoţel, Zdrăngănel şi Truli îi invită pe cei mai mici dintre clienţii ERA Park la spectacolul „Am o căsuţă mică”, o producţie originală, plină de energie şi culoare, concentrată în jurul faptului că Gaşca are nevoie de o căsuţă în care să locuiască toate animăluţele de pluş prietene. Cei patru prieteni au pregătit farse cu care o vor surprinde pe Tanti Prezentatoarea, iar vrăjitoarea Tura Vura se va confrunta cu Zâna Bună.
Yuppy, cel mai harnic şi mai haios dintre constructori, va da viaţă visului găştii, dovedindu-se un adevărat talent care îşi presară opera cu veselie, prin cântece şi dansuri meşteşugite. La ERA, cei mici o vor întâlni şi pe Zâna Bună, într-un decor de basm, cu cântece vesele şi antrenante. Deşi se străduie din răsputeri, vrăjitoarea împiedicată nu reuşeşte nicicum să dărâme casa, stârnind, în schimb, hohote de râs.
Spectacolul va dura o oră, timp în care copiii vor cânta, dansa şi interacţiona cu Gaşca Zurli. Show-ul va avea şi un rol educativ. De exemplu, Tura Vura este determinată de meşterul Yuppy să promită cu mâna pe nas că va renunţa la mâncarea nesănătoasă: cartofii prăjiţi şi ciocolată.
Gaşca Zurli promite că, la fel ca întotdeauna, în spectacol vor fi implicaţi atât copiii, cât şi părinţii. Părinţii trebuie să cheme muzica, să răspundă la întrebări cu sinceritate, să cânte şi să danseze, în vreme ce micuţii sunt liberi să se manifeste.
După spectacol, oaspeţii sunt invitaţi să participe şi la lansarea de carte „Zboară, Zboră, Vrăjimăturică”, cu sesiune de autografe!
Spectacolul se va desfăşura sâmbătă, 10 octombrie, sub cupola ERA Park, începând cu ora 17, iar intrarea este gratuită pentru toată lumea!

Detalii despre evenimentele centrului comercial aflaţi şi accesând site-ul http://www.era-oradea.ro, dar şi pagina de Facebook https://www.facebook.com/eraoradea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam