În cursul lunii octombrie, operatorul de salubritate RER Ecologic Service a finalizat amenajarea scuarului de la intersecția Bulevardului Decebal cu str. Primăriei și Calea Aradului (zona Biserica Emanuel). Lucrările, în valoare de 36 062,67 lei cu TVA inclus, au fost realizate pe cheltuiala proprie a operatorului de salubritate.
În cadrul lucrărilor de amenajare a fost curățat terenul scuarului, a fost transportat pământ vegetal, s-a nivelat și s-a frezat terenul, a fost semănat gazon și s-au plantat arbuști de talie mică și plante perene. Scuarul este prevăzut acum și cu sistem de irigare corespunzător, realizat de Compania de Apă Oradea.
Deși scuarul era amenajat și înainte, acesta nu dispunea de sistem de irigare, fapt ce îngreuna întreținerea corespunzătoare a plantelor. În plus, au existat numeroase sesizări și reclamații privind neacordarea de prioritate de către conducătorii auto care traversau această zonă, din cauza arbuștilor de talie mijlocie care luau din vizibilitate. În urma acestei lucrări, Oradea are o nouă suprafață de spațiu verde amenajată în mod corespunzător, fiind astfel rezolvate și problemele de vizibilitate din zonă.
Operatorul de salubritate RER Ecologic Service urmează să se ocupe și în continuare de întreținerea acestui spațiu.

Cu stimă,
Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam