Primăria Oradea anunța la mijlocul lunii octombrie faptul că firma Eco Bihor a decis să reinvestească în municipiu veniturile suplimentare realizate în urma prelucrării deșeurilor din Cluj-Napoca, venituri care au fost utilizate pentru dezvoltarea unor zone verzi din Oradea. Totalul investiţiilor realizate de Eco Bihor se ridică la aproximativ 100.000 de euro.

Primăria Oradea anunță că și Parcul Octavian Goga a fost finalizat recent din aceste investiții ale firmei Eco Bihor. Orădenii se pot bucura astfel de un nou spațiu verde destinat recreerii și sportului, aflat pe malul Pârâului Peța.

Lucrările realizate în parcul Octavian Goga, cu sprijinul ECO Bihor au constat în: amenajarea spaţiului verde, realizarea sistemului de irigaţii pe toată suprafaţa parcului, plantarea a 40 arbori de talie mare, gazonarea unei suprafețe de 10.000 mp, cu obligația întreţinerii pentru 2 ani de zile.
Totodată, în acest parc s-a amenajat un loc de joacă pentru copii dotat cu echipamente de joacă și prevăzut cu pavaj din cauciuc pentru protecția celor mici.
Valoarea lucrărilor din Parcul Octavian Goga a fost de 186.796 lei.

Înainte de amenajarea parcului finanțat de Eco Bihor, Primăria Oradea a amenajat în Parcul Octavian Goga mai multe terenuri de sport (1 teren de minifotbal și 3 terenuri de baschet), 47 de locuri de parcare, un țarc pentru câini, trotuare, alei și accese la terenuri. Parcul este dotat cu bănci de odihnă și coșuri pentru depozitarea gunoiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam