Comisia tehnică pe probleme de circulație și transport rutier a aprobat restricționarea circulației pe str. Louis Pasteur (tronsonul pasaj subteran Magheru – Pod CFR), cu un singur sens la urcare spre Spitalul Județean, în perioada 21.10.2015 – 10.11.2015.
Astfel, urcarea spre str. Gh. Doja se va face din B-dul Magheru, pe lângă Facultatea de Mediu, pe str. Gh. Doja până în fața Spitalului Județean și mai departe.
Accesul pe str. Branului și Colinelor se va face din str. Gh. Doja prin parcarea din fața Spitalului Județean pe str. Louis Pasteur, respectiv str. Branului sau Colinelor.
Această restricționare a fost solicitată de firma S.C. Construcții Bihor S.A, care execută lucrările de reabilitare a rețelelor de termoficare în zona Louis Pasteur – B-dul Magheru – str. Gh. Doja, tocmai pentru a se putea accelera ritmul lucrărilor, îngreunat până acum de traficul din zonă.
Reamintim, că din cauza acestei restricționări, începând din 21 octombrie 2015, traseele liniilor de autobuz 13 şi 14 C vor suferi modificări după cum urmează:
Linia 13 – Pe sensul de mers către Parcul 1 Decembrie, traseul se va devia pe str. Gh. Doja, cu staţii în zona intersecţiei cu str. Barbu Stefănescu Delavrancea şi în vecinătatea Facultăţii de Mediu. Traseul, pe sensul de deplasare către Spitalul Judeţean, rămâne nemodificat. Devierea treseului este cauzată de lucrările în derulare de pe strada Louis Pasteur.
Linia 14 C – Pe sensul de deplasare către Cazaban, autobuzele vor circula pe traseul str. Principatelor Unite – Constructorilor – Piaţa Cazărmilor – Roşiorilor – T. Vladimirescu. Se vor înfiinţa astfel staţiile Principatelor Unite – pasarelă, Principatelor Unite 76 şi Roşiorilor. Pe sensul de deplasare către Centru, se vor înfiinţa staţiile T. Vladimirescu 42 şi T. Vladimirescu 14. Modificările operează până la redeschiderea circulaţiei pietonale pe podul Sf. Ladislau, răspunzând astfel solicitărilor venite din partea cetăţenilor.
Cu stimă,
Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam