Prin Hotărârea 1029/2007, Primăria Oradea a delegat gestiunea serviciilor publice de salubrizare pe raza municipiului, prin încheierea unui contract de concesiune pe o perioadă de 8 ani cu societatea RER Ecologic Service Oradea SA. Acest contract a expirat în acest an, iar cele două părți contractante au prelungit în luna mai durata contractului de salubrizare cu încă 4 ani.
Având în vedere faptul că, în perioada martie-noiembrie 2015, în municipiul Oradea au fost modernizate mai multe străzi, au fost realizate parcări, rampe de acces și s-a construit podul Mareșal Constantin Prezan, respectiv a fost finalizată construirea pistei de biciclete între Oradea și Berettyujfalu, s-a realizat un act adițional la contractul de delegare a gestiunii serviciului public de salubrizare pentru prestarea activității de salubrizare stradală obiective noi.
Tot în cadrul acestui act adițional s-a stabilit și faptul că RER Ecologic Service va efectua serviciile de salubrizare la dealul Ciuperca, lucrările la această investiție finalizându-se în totalitate în anul viitor.
RER Ecologic Service va acționa, conform contractului de salubrizare și al actului adițional și în cazul operațiunilor de combatere a poleiului, precum și de împrăștiere de material antiderapant și dezăpezire.
Conform hotărârii Consiliului Local din această lună, actul adițional încheiat între RER Ecologic Service și Primăria Oradea prevede salubrizarea străzilor: Gheorghinelor, 9 Mai, Mangaliei, Înfrățirii, Furnicii, Greierului, Arțarilor, rampelor podului Mareșal C-tin Prezan, parcarea de pe str. Mangaliei, respectiv tronsoanelor I-III ale pistei de biciclete. Aceste obiective vor fi curățate conform graficului prestabilit de către Primăria Oradea și RER Ecologic Service SA.

Cu stimă,
Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam