Pentru corecta informare a opiniei publice și pentru a demonta afirmațiile mincinoase lansate recent de senatorul Gavrilă Ghilea în cadrul unei conferințe de presă, Biroul de presă al Organizației Județene PSD Bihor transmite următorul comunicat de presă:
Probabil pentru a-și dovedi slugărnicia și incisivitatea politică prost înțeleasă, senatorul “vopsit” liberal Gavrilă Ghilea, rămas însă cu mentalitatea și apucăturile pedeliste de tristă amintire, lansează în spațiul public afirmații mincinioase la adresa rezultatelor obținute de PSD în alegerile din 2012. La respectivele alegeri liberaloidul senator uită că nu avea nicio legătură cu USL și cu atât mai puțin cine și mai ales cât a atras din voturile bihorenilor. Pentru a-i reaminti pe unde și mai ales pe cine a servit, credem că senatorul Ghilea ar trebui să nu uite de unde a plecat. După ce a fost pus de PSD în funcția vicepreședinte al Consiliului Județean Bihor, a trecut la PD, devenit ulterior PDL, iar din postura de lider județean PDL nu a scăpat în 2012 nicio ocazie de a sări la gâtul candidaților USL, procedeele utilizate în campania electorală nefiind încă uitate de mulți bihoreni.
Referitor la rezultatele obținute de PSD la alegerile din 2012 facem precizarea că din 15 primari, 12 au candidat și câștigat sub sigla PSD și anume în comunele Căpâlna, Drăgănești, Finiș, Gepiu, Holod, Ineu, Pocola, Sâmbăta, Sânnicolaul Român, Sârbi, Spinuș, Ulieacu de Beiuș, iar în comunele Criștiorul de Jos, Remetea și Tețchea primarii erau de la PSD și au acceptat să intre sub sigla USL pentru a maximiza voturile pentru Consiliul Județean. Datele, care se pot oricând verifica, sunt dovada miciunii cu care senatorul liberaloid încearcă să manipuleze doar- doar mai apucă la toamnă un loc pe vreo listă la Parlament. Când vorbește de forța unei alianțe pe care a denigrat-o cât era pedelist, Ghilea încearcă în mod jenant să își facă uitată proveniența în actualul PNL, care tot mai mult tinde să fie acaparat de cei care au tăiat salariile și pensiile românilor dar au îngroșat buzunarele beneficiarilor de despăgubiri, dovezile fiind tot mai multe în urma anchetelor instituțiilor abilitate. Deci ar fi recomandabil când senatorul Ghilea mai dorește să se refere la PSD și ce reprezintă acest partid la nivel județean să privească în oglindă, care se pare că nu se sparge când iși vede chipul dimineața, și să o lase mai încet cu principiile liberale în care crede probabil atât cât îi este de folos în permanenta lipeală de funcții politice și/sau demnități publice.

04.03.2016 Biroul de presă al PSD Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam