Primăria Oradea în parteneriat cu S.C. Compania Romprest Service SA va organiza vineri, 24 aprilie 2015, o acțiune de plantare a 30 de sălcii pe malul drept al Pârâului Peța, pe intervalul cuprins între podul de lângă Universitatea Oradea și pasarela metalică de pe Pârâul Peța.
La acțiune vor participa două clase de elevi de la două unități de învățământ din Oradea. De menționat, că gropile vor fi săpate înainte de plantare de către un personal specializat, care îi va ajuta și îndruma pe copii și la plantarea efectivă.
În final, fiecare salcie va fi „înfiată” de doi copii, iar după plantare fiecare elev își va trece numele și semnătura pe o plăcuță de plastic așezată lângă salcia pe care a plantat-o. Copiii vor trebui să aibă grijă de salcia plantată, putând să vină ulterior și cu părinții, să o vadă cum crește, să o îngrijească și să îi facă poze.
Pe toată durata acțiunii ecologice, Romprest va asigura apă și platouri cu fructe pentru cei mici, iar la final reprezentanții Primăriei Oradea și ai S.C. Compania Romprest Service SA îi vor premia pe toți copii cu diplome și medalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam